آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,127
تعداد مقالات21,999
تعداد مشاهده مقاله94,224,080
تعداد دریافت فایل اصل مقاله29,097,263
میلانی, الناز, شهیدی, فخری, انصاری فر, الهام, خلیلیان موحد, محمد, صالحی پور, فریده. (1400). تأثیر فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن بر ویژگی‌های میان‌وعده حاوی پودر عناب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(1), 1-11. doi: 10.22067/ifstrj.v17i1.80211
الناز میلانی; فخری شهیدی; الهام انصاری فر; محمد خلیلیان موحد; فریده صالحی پور. "تأثیر فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن بر ویژگی‌های میان‌وعده حاوی پودر عناب". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 1, 1400, 1-11. doi: 10.22067/ifstrj.v17i1.80211
میلانی, الناز, شهیدی, فخری, انصاری فر, الهام, خلیلیان موحد, محمد, صالحی پور, فریده. (1400). 'تأثیر فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن بر ویژگی‌های میان‌وعده حاوی پودر عناب', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(1), pp. 1-11. doi: 10.22067/ifstrj.v17i1.80211
میلانی, الناز, شهیدی, فخری, انصاری فر, الهام, خلیلیان موحد, محمد, صالحی پور, فریده. تأثیر فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن بر ویژگی‌های میان‌وعده حاوی پودر عناب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 17(1): 1-11. doi: 10.22067/ifstrj.v17i1.80211


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب