آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,091
تعداد مقالات21,676
تعداد مشاهده مقاله79,504,582
تعداد دریافت فایل اصل مقاله25,501,858
سلامی, مرضیه, مهربان سنگ آتش, معصومه, احتیاطی, احمد. (1400). بررسی تأثیر افزودن کدو سبز (Cucurbita pepo) بر ویژگی‌های فیزیکی-شیمیایی و حسی ماست هم‌زده طی نگهداری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(1), 93-106. doi: 10.22067/ifstrj.v16i5.83221
مرضیه سلامی; معصومه مهربان سنگ آتش; احمد احتیاطی. "بررسی تأثیر افزودن کدو سبز (Cucurbita pepo) بر ویژگی‌های فیزیکی-شیمیایی و حسی ماست هم‌زده طی نگهداری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 1, 1400, 93-106. doi: 10.22067/ifstrj.v16i5.83221
سلامی, مرضیه, مهربان سنگ آتش, معصومه, احتیاطی, احمد. (1400). 'بررسی تأثیر افزودن کدو سبز (Cucurbita pepo) بر ویژگی‌های فیزیکی-شیمیایی و حسی ماست هم‌زده طی نگهداری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(1), pp. 93-106. doi: 10.22067/ifstrj.v16i5.83221
سلامی, مرضیه, مهربان سنگ آتش, معصومه, احتیاطی, احمد. بررسی تأثیر افزودن کدو سبز (Cucurbita pepo) بر ویژگی‌های فیزیکی-شیمیایی و حسی ماست هم‌زده طی نگهداری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 17(1): 93-106. doi: 10.22067/ifstrj.v16i5.83221


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب