آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,028
تعداد مقالات21,110
تعداد مشاهده مقاله47,465,817
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,348,302
سلامی, مرضیه, مهربان سنگ آتش, معصومه, احتیاطی, احمد. (1400). بررسی تأثیر افزودن کدو سبز (Cucurbita pepo) بر ویژگی‌های فیزیکی-شیمیایی و حسی ماست هم‌زده طی نگهداری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(1), 93-106. doi: 10.22067/ifstrj.v16i5.83221
مرضیه سلامی; معصومه مهربان سنگ آتش; احمد احتیاطی. "بررسی تأثیر افزودن کدو سبز (Cucurbita pepo) بر ویژگی‌های فیزیکی-شیمیایی و حسی ماست هم‌زده طی نگهداری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 1, 1400, 93-106. doi: 10.22067/ifstrj.v16i5.83221
سلامی, مرضیه, مهربان سنگ آتش, معصومه, احتیاطی, احمد. (1400). 'بررسی تأثیر افزودن کدو سبز (Cucurbita pepo) بر ویژگی‌های فیزیکی-شیمیایی و حسی ماست هم‌زده طی نگهداری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(1), pp. 93-106. doi: 10.22067/ifstrj.v16i5.83221
سلامی, مرضیه, مهربان سنگ آتش, معصومه, احتیاطی, احمد. بررسی تأثیر افزودن کدو سبز (Cucurbita pepo) بر ویژگی‌های فیزیکی-شیمیایی و حسی ماست هم‌زده طی نگهداری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 17(1): 93-106. doi: 10.22067/ifstrj.v16i5.83221


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب