آمار

تعداد نشریات49
تعداد شماره‌ها1,846
تعداد مقالات19,534
تعداد مشاهده مقاله9,325,354
تعداد دریافت فایل اصل مقاله6,560,757
سلامی, مرضیه, مهربان سنگ آتش, معصومه, احتیاطی, احمد. (1400). بررسی تأثیر افزودن کدو سبز (Cucurbita pepo) بر ویژگی‌های فیزیکی-شیمیایی و حسی ماست هم‌زده طی نگهداری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(1), 93-106. doi: 10.22067/ifstrj.v16i5.83221
مرضیه سلامی; معصومه مهربان سنگ آتش; احمد احتیاطی. "بررسی تأثیر افزودن کدو سبز (Cucurbita pepo) بر ویژگی‌های فیزیکی-شیمیایی و حسی ماست هم‌زده طی نگهداری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 1, 1400, 93-106. doi: 10.22067/ifstrj.v16i5.83221
سلامی, مرضیه, مهربان سنگ آتش, معصومه, احتیاطی, احمد. (1400). 'بررسی تأثیر افزودن کدو سبز (Cucurbita pepo) بر ویژگی‌های فیزیکی-شیمیایی و حسی ماست هم‌زده طی نگهداری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(1), pp. 93-106. doi: 10.22067/ifstrj.v16i5.83221
سلامی, مرضیه, مهربان سنگ آتش, معصومه, احتیاطی, احمد. بررسی تأثیر افزودن کدو سبز (Cucurbita pepo) بر ویژگی‌های فیزیکی-شیمیایی و حسی ماست هم‌زده طی نگهداری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 17(1): 93-106. doi: 10.22067/ifstrj.v16i5.83221


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب