آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,153
تعداد مقالات22,473
تعداد مشاهده مقاله103,388,432
تعداد دریافت فایل اصل مقاله49,120,954
ایران خواه, عاطفه, ناطقی, لیلا, اسداللهی, سیمین. (1400). بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی عصاره گیاه چویل (Ferulago angulata) بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی چیپس سیب‌زمینی و روغن حاصل از آن طی زمان ماندگاری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(4), 659-672. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.86428
عاطفه ایران خواه; لیلا ناطقی; سیمین اسداللهی. "بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی عصاره گیاه چویل (Ferulago angulata) بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی چیپس سیب‌زمینی و روغن حاصل از آن طی زمان ماندگاری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 4, 1400, 659-672. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.86428
ایران خواه, عاطفه, ناطقی, لیلا, اسداللهی, سیمین. (1400). 'بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی عصاره گیاه چویل (Ferulago angulata) بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی چیپس سیب‌زمینی و روغن حاصل از آن طی زمان ماندگاری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(4), pp. 659-672. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.86428
ایران خواه, عاطفه, ناطقی, لیلا, اسداللهی, سیمین. بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی عصاره گیاه چویل (Ferulago angulata) بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی چیپس سیب‌زمینی و روغن حاصل از آن طی زمان ماندگاری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 17(4): 659-672. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.86428


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب