آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,034
تعداد مقالات21,131
تعداد مشاهده مقاله47,628,399
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,491,413
ایران خواه, عاطفه, ناطقی, لیلا, اسداللهی, سیمین. (1400). بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی عصاره گیاه چویل (Ferulago angulata) بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی چیپس سیب‌زمینی و روغن حاصل از آن طی زمان ماندگاری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(4), 659-672. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.86428
عاطفه ایران خواه; لیلا ناطقی; سیمین اسداللهی. "بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی عصاره گیاه چویل (Ferulago angulata) بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی چیپس سیب‌زمینی و روغن حاصل از آن طی زمان ماندگاری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 4, 1400, 659-672. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.86428
ایران خواه, عاطفه, ناطقی, لیلا, اسداللهی, سیمین. (1400). 'بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی عصاره گیاه چویل (Ferulago angulata) بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی چیپس سیب‌زمینی و روغن حاصل از آن طی زمان ماندگاری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(4), pp. 659-672. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.86428
ایران خواه, عاطفه, ناطقی, لیلا, اسداللهی, سیمین. بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی عصاره گیاه چویل (Ferulago angulata) بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی چیپس سیب‌زمینی و روغن حاصل از آن طی زمان ماندگاری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 17(4): 659-672. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.86428


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب