آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,970
تعداد مقالات20,255
تعداد مشاهده مقاله19,616,234
تعداد دریافت فایل اصل مقاله10,981,271
ایران خواه, عاطفه, ناطقی, لیلا, اسداللهی, سیمین. (1400). بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی عصاره گیاه چویل (Ferulago angulata) بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی چیپس سیب‌زمینی و روغن حاصل از آن طی زمان ماندگاری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(4), 659-672. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.86428
عاطفه ایران خواه; لیلا ناطقی; سیمین اسداللهی. "بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی عصاره گیاه چویل (Ferulago angulata) بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی چیپس سیب‌زمینی و روغن حاصل از آن طی زمان ماندگاری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 4, 1400, 659-672. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.86428
ایران خواه, عاطفه, ناطقی, لیلا, اسداللهی, سیمین. (1400). 'بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی عصاره گیاه چویل (Ferulago angulata) بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی چیپس سیب‌زمینی و روغن حاصل از آن طی زمان ماندگاری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(4), pp. 659-672. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.86428
ایران خواه, عاطفه, ناطقی, لیلا, اسداللهی, سیمین. بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی عصاره گیاه چویل (Ferulago angulata) بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی چیپس سیب‌زمینی و روغن حاصل از آن طی زمان ماندگاری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 17(4): 659-672. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.86428


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب