آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,078
تعداد مقالات21,470
تعداد مشاهده مقاله55,927,277
تعداد دریافت فایل اصل مقاله23,206,918
صارم نژاد نمینی, سیده فریناز, محبی, محبت, کوچکی, آرش. (1401). بهینه‌سازی فرآیند تولید سس هوادهی شده کم‌چرب به روش سطح پاسخ و ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(1), 1-20. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.86882
سیده فریناز صارم نژاد نمینی; محبت محبی; آرش کوچکی. "بهینه‌سازی فرآیند تولید سس هوادهی شده کم‌چرب به روش سطح پاسخ و ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی آن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 1, 1401, 1-20. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.86882
صارم نژاد نمینی, سیده فریناز, محبی, محبت, کوچکی, آرش. (1401). 'بهینه‌سازی فرآیند تولید سس هوادهی شده کم‌چرب به روش سطح پاسخ و ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی آن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(1), pp. 1-20. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.86882
صارم نژاد نمینی, سیده فریناز, محبی, محبت, کوچکی, آرش. بهینه‌سازی فرآیند تولید سس هوادهی شده کم‌چرب به روش سطح پاسخ و ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 18(1): 1-20. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.86882


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب