آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,123
تعداد مقالات21,973
تعداد مشاهده مقاله94,037,757
تعداد دریافت فایل اصل مقاله28,705,865
نوشاد, محمد, میرزایی, عباس, اصغری پور, سحر. (1399). استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) فازی و تاپسیس (TOPSIS) در بهینه‌یابی فرمولاسیون مواد غذایی: مورد مطالعاتی نان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(6), 151-163. doi: 10.22067/ifstrj.v16i6.85794
محمد نوشاد; عباس میرزایی; سحر اصغری پور. "استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) فازی و تاپسیس (TOPSIS) در بهینه‌یابی فرمولاسیون مواد غذایی: مورد مطالعاتی نان". سامانه مدیریت نشریات علمی, 16, 6, 1399, 151-163. doi: 10.22067/ifstrj.v16i6.85794
نوشاد, محمد, میرزایی, عباس, اصغری پور, سحر. (1399). 'استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) فازی و تاپسیس (TOPSIS) در بهینه‌یابی فرمولاسیون مواد غذایی: مورد مطالعاتی نان', سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(6), pp. 151-163. doi: 10.22067/ifstrj.v16i6.85794
نوشاد, محمد, میرزایی, عباس, اصغری پور, سحر. استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) فازی و تاپسیس (TOPSIS) در بهینه‌یابی فرمولاسیون مواد غذایی: مورد مطالعاتی نان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 16(6): 151-163. doi: 10.22067/ifstrj.v16i6.85794


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب