ریحانی پول, سهیل, یگانه, سکینه. (1401). مقایسه کارایی آسکوربیک‌اسید و آلفاتوکوفرول در ترکیب با پروتئین آب پنیر جهت افزایش پایداری اکسایشی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei). سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(1), 140-150. doi: 10.22067/ifstrj.2021.67977.1003
سهیل ریحانی پول; سکینه یگانه. "مقایسه کارایی آسکوربیک‌اسید و آلفاتوکوفرول در ترکیب با پروتئین آب پنیر جهت افزایش پایداری اکسایشی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 1, 1401, 140-150. doi: 10.22067/ifstrj.2021.67977.1003
ریحانی پول, سهیل, یگانه, سکینه. (1401). 'مقایسه کارایی آسکوربیک‌اسید و آلفاتوکوفرول در ترکیب با پروتئین آب پنیر جهت افزایش پایداری اکسایشی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(1), pp. 140-150. doi: 10.22067/ifstrj.2021.67977.1003
ریحانی پول, سهیل, یگانه, سکینه. مقایسه کارایی آسکوربیک‌اسید و آلفاتوکوفرول در ترکیب با پروتئین آب پنیر جهت افزایش پایداری اکسایشی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 18(1): 140-150. doi: 10.22067/ifstrj.2021.67977.1003


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.