آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,095
تعداد مقالات21,689
تعداد مشاهده مقاله81,378,057
تعداد دریافت فایل اصل مقاله25,654,505
شیخ الاسلامی, زهرا, کریمی, مهدی, صحرائیان, بهاره. (1401). تولید دونات کم‌چرب با استفاده از آرد تریتیکاله و صمغ ریحان ضمن بررسی تأثیر اسانس هل سبز بر ماندگاری آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(2), 307-329. doi: 10.22067/ifstrj.2021.67239.0
زهرا شیخ الاسلامی; مهدی کریمی; بهاره صحرائیان. "تولید دونات کم‌چرب با استفاده از آرد تریتیکاله و صمغ ریحان ضمن بررسی تأثیر اسانس هل سبز بر ماندگاری آن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 2, 1401, 307-329. doi: 10.22067/ifstrj.2021.67239.0
شیخ الاسلامی, زهرا, کریمی, مهدی, صحرائیان, بهاره. (1401). 'تولید دونات کم‌چرب با استفاده از آرد تریتیکاله و صمغ ریحان ضمن بررسی تأثیر اسانس هل سبز بر ماندگاری آن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(2), pp. 307-329. doi: 10.22067/ifstrj.2021.67239.0
شیخ الاسلامی, زهرا, کریمی, مهدی, صحرائیان, بهاره. تولید دونات کم‌چرب با استفاده از آرد تریتیکاله و صمغ ریحان ضمن بررسی تأثیر اسانس هل سبز بر ماندگاری آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 18(2): 307-329. doi: 10.22067/ifstrj.2021.67239.0


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب