آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,965
تعداد مقالات20,607
تعداد مشاهده مقاله28,640,639
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,469,995
شیخ الاسلامی, زهرا, کریمی, مهدی, صحرائیان, بهاره. (1401). تولید دونات کم‌چرب با استفاده از آرد تریتیکاله و صمغ ریحان ضمن بررسی تأثیر اسانس هل سبز بر ماندگاری آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(2), 307-329. doi: 10.22067/ifstrj.2021.67239.0
زهرا شیخ الاسلامی; مهدی کریمی; بهاره صحرائیان. "تولید دونات کم‌چرب با استفاده از آرد تریتیکاله و صمغ ریحان ضمن بررسی تأثیر اسانس هل سبز بر ماندگاری آن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 2, 1401, 307-329. doi: 10.22067/ifstrj.2021.67239.0
شیخ الاسلامی, زهرا, کریمی, مهدی, صحرائیان, بهاره. (1401). 'تولید دونات کم‌چرب با استفاده از آرد تریتیکاله و صمغ ریحان ضمن بررسی تأثیر اسانس هل سبز بر ماندگاری آن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(2), pp. 307-329. doi: 10.22067/ifstrj.2021.67239.0
شیخ الاسلامی, زهرا, کریمی, مهدی, صحرائیان, بهاره. تولید دونات کم‌چرب با استفاده از آرد تریتیکاله و صمغ ریحان ضمن بررسی تأثیر اسانس هل سبز بر ماندگاری آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 18(2): 307-329. doi: 10.22067/ifstrj.2021.67239.0


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب