شیخ الاسلامی, زهرا, کریمی, مهدی, صحرائیان, بهاره. (1400). بررسی اثر اسانس هل سبز بر کیفیت دونات کم چرب حاوی آرد تریتیکاله و صمغ دانه ریحان. سامانه مدیریت نشریات علمی, (), -. doi: 10.22067/ifstrj.2021.67239.0
زهرا شیخ الاسلامی; مهدی کریمی; بهاره صحرائیان. "بررسی اثر اسانس هل سبز بر کیفیت دونات کم چرب حاوی آرد تریتیکاله و صمغ دانه ریحان". سامانه مدیریت نشریات علمی, , , 1400, -. doi: 10.22067/ifstrj.2021.67239.0
شیخ الاسلامی, زهرا, کریمی, مهدی, صحرائیان, بهاره. (1400). 'بررسی اثر اسانس هل سبز بر کیفیت دونات کم چرب حاوی آرد تریتیکاله و صمغ دانه ریحان', سامانه مدیریت نشریات علمی, (), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.2021.67239.0
شیخ الاسلامی, زهرا, کریمی, مهدی, صحرائیان, بهاره. بررسی اثر اسانس هل سبز بر کیفیت دونات کم چرب حاوی آرد تریتیکاله و صمغ دانه ریحان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; (): -. doi: 10.22067/ifstrj.2021.67239.0


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.