آمار

تعداد نشریات49
تعداد شماره‌ها1,846
تعداد مقالات19,518
تعداد مشاهده مقاله9,307,362
تعداد دریافت فایل اصل مقاله6,540,818
شیخ الاسلامی, زهرا, کریمی, مهدی, صحرائیان, بهاره. (1401). تولید دونات کم‌چرب با استفاده از آرد تریتیکاله و صمغ ریحان ضمن بررسی تأثیر اسانس هل سبز بر ماندگاری آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(2), 307-329. doi: 10.22067/ifstrj.2021.67239.0
زهرا شیخ الاسلامی; مهدی کریمی; بهاره صحرائیان. "تولید دونات کم‌چرب با استفاده از آرد تریتیکاله و صمغ ریحان ضمن بررسی تأثیر اسانس هل سبز بر ماندگاری آن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 2, 1401, 307-329. doi: 10.22067/ifstrj.2021.67239.0
شیخ الاسلامی, زهرا, کریمی, مهدی, صحرائیان, بهاره. (1401). 'تولید دونات کم‌چرب با استفاده از آرد تریتیکاله و صمغ ریحان ضمن بررسی تأثیر اسانس هل سبز بر ماندگاری آن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(2), pp. 307-329. doi: 10.22067/ifstrj.2021.67239.0
شیخ الاسلامی, زهرا, کریمی, مهدی, صحرائیان, بهاره. تولید دونات کم‌چرب با استفاده از آرد تریتیکاله و صمغ ریحان ضمن بررسی تأثیر اسانس هل سبز بر ماندگاری آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 18(2): 307-329. doi: 10.22067/ifstrj.2021.67239.0


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب