آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,949
تعداد مقالات20,105
تعداد مشاهده مقاله16,650,207
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,753,220
جعفری, معصومه, شکوهیان, علی اکبر, چمنی, اسماعیل, قویدل, اکبر. (1401). اثر اسید استیک بر pH محلول کود آهن (سکوسترین و نانو) و تأثیر آن بر خصوصیات کمی و کیفی توت‌فرنگی رقم ’دیامنت‘. سامانه مدیریت نشریات علمی, 36(4), 843-855. doi: 10.22067/jhs.2022.71574.1076
معصومه جعفری; علی اکبر شکوهیان; اسماعیل چمنی; اکبر قویدل. "اثر اسید استیک بر pH محلول کود آهن (سکوسترین و نانو) و تأثیر آن بر خصوصیات کمی و کیفی توت‌فرنگی رقم ’دیامنت‘". سامانه مدیریت نشریات علمی, 36, 4, 1401, 843-855. doi: 10.22067/jhs.2022.71574.1076
جعفری, معصومه, شکوهیان, علی اکبر, چمنی, اسماعیل, قویدل, اکبر. (1401). 'اثر اسید استیک بر pH محلول کود آهن (سکوسترین و نانو) و تأثیر آن بر خصوصیات کمی و کیفی توت‌فرنگی رقم ’دیامنت‘', سامانه مدیریت نشریات علمی, 36(4), pp. 843-855. doi: 10.22067/jhs.2022.71574.1076
جعفری, معصومه, شکوهیان, علی اکبر, چمنی, اسماعیل, قویدل, اکبر. اثر اسید استیک بر pH محلول کود آهن (سکوسترین و نانو) و تأثیر آن بر خصوصیات کمی و کیفی توت‌فرنگی رقم ’دیامنت‘. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 36(4): 843-855. doi: 10.22067/jhs.2022.71574.1076


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب