آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,047
تعداد مقالات21,224
تعداد مشاهده مقاله48,840,568
تعداد دریافت فایل اصل مقاله21,064,431
جعفری, معصومه, شکوهیان, علی اکبر, چمنی, اسماعیل, قویدل, اکبر. (1401). اثر اسید استیک بر pH محلول کود آهن (سکوسترین و نانو) و تأثیر آن بر خصوصیات کمی و کیفی توت‌فرنگی رقم ’دیامنت‘. سامانه مدیریت نشریات علمی, 36(4), 843-855. doi: 10.22067/jhs.2022.71574.1076
معصومه جعفری; علی اکبر شکوهیان; اسماعیل چمنی; اکبر قویدل. "اثر اسید استیک بر pH محلول کود آهن (سکوسترین و نانو) و تأثیر آن بر خصوصیات کمی و کیفی توت‌فرنگی رقم ’دیامنت‘". سامانه مدیریت نشریات علمی, 36, 4, 1401, 843-855. doi: 10.22067/jhs.2022.71574.1076
جعفری, معصومه, شکوهیان, علی اکبر, چمنی, اسماعیل, قویدل, اکبر. (1401). 'اثر اسید استیک بر pH محلول کود آهن (سکوسترین و نانو) و تأثیر آن بر خصوصیات کمی و کیفی توت‌فرنگی رقم ’دیامنت‘', سامانه مدیریت نشریات علمی, 36(4), pp. 843-855. doi: 10.22067/jhs.2022.71574.1076
جعفری, معصومه, شکوهیان, علی اکبر, چمنی, اسماعیل, قویدل, اکبر. اثر اسید استیک بر pH محلول کود آهن (سکوسترین و نانو) و تأثیر آن بر خصوصیات کمی و کیفی توت‌فرنگی رقم ’دیامنت‘. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 36(4): 843-855. doi: 10.22067/jhs.2022.71574.1076


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب