جعفری, معصومه, شکوهیان, علی اکبر, چمنی, اسماعیل, قویدل, اکبر. (1400). اثر اسید استیک بر pH محلول کود آهن (سکوسترین و نانو) و تاثیر آن بر خصوصیات کمی و کیفی توت‌فرنگی رقم دیامنت. سامانه مدیریت نشریات علمی, (), -. doi: 10.22067/jhs.2022.71574.1076
معصومه جعفری; علی اکبر شکوهیان; اسماعیل چمنی; اکبر قویدل. "اثر اسید استیک بر pH محلول کود آهن (سکوسترین و نانو) و تاثیر آن بر خصوصیات کمی و کیفی توت‌فرنگی رقم دیامنت". سامانه مدیریت نشریات علمی, , , 1400, -. doi: 10.22067/jhs.2022.71574.1076
جعفری, معصومه, شکوهیان, علی اکبر, چمنی, اسماعیل, قویدل, اکبر. (1400). 'اثر اسید استیک بر pH محلول کود آهن (سکوسترین و نانو) و تاثیر آن بر خصوصیات کمی و کیفی توت‌فرنگی رقم دیامنت', سامانه مدیریت نشریات علمی, (), pp. -. doi: 10.22067/jhs.2022.71574.1076
جعفری, معصومه, شکوهیان, علی اکبر, چمنی, اسماعیل, قویدل, اکبر. اثر اسید استیک بر pH محلول کود آهن (سکوسترین و نانو) و تاثیر آن بر خصوصیات کمی و کیفی توت‌فرنگی رقم دیامنت. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; (): -. doi: 10.22067/jhs.2022.71574.1076


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.