آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,970
تعداد مقالات20,258
تعداد مشاهده مقاله19,727,328
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,067,144
جعفری, معصومه, شکوهیان, علی اکبر, چمنی, اسماعیل, قویدل, اکبر. (1401). اثر اسید استیک بر pH محلول کود آهن (سکوسترین و نانو) و تأثیر آن بر خصوصیات کمی و کیفی توت‌فرنگی رقم ’دیامنت‘. سامانه مدیریت نشریات علمی, 36(4), 843-855. doi: 10.22067/jhs.2022.71574.1076
معصومه جعفری; علی اکبر شکوهیان; اسماعیل چمنی; اکبر قویدل. "اثر اسید استیک بر pH محلول کود آهن (سکوسترین و نانو) و تأثیر آن بر خصوصیات کمی و کیفی توت‌فرنگی رقم ’دیامنت‘". سامانه مدیریت نشریات علمی, 36, 4, 1401, 843-855. doi: 10.22067/jhs.2022.71574.1076
جعفری, معصومه, شکوهیان, علی اکبر, چمنی, اسماعیل, قویدل, اکبر. (1401). 'اثر اسید استیک بر pH محلول کود آهن (سکوسترین و نانو) و تأثیر آن بر خصوصیات کمی و کیفی توت‌فرنگی رقم ’دیامنت‘', سامانه مدیریت نشریات علمی, 36(4), pp. 843-855. doi: 10.22067/jhs.2022.71574.1076
جعفری, معصومه, شکوهیان, علی اکبر, چمنی, اسماعیل, قویدل, اکبر. اثر اسید استیک بر pH محلول کود آهن (سکوسترین و نانو) و تأثیر آن بر خصوصیات کمی و کیفی توت‌فرنگی رقم ’دیامنت‘. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 36(4): 843-855. doi: 10.22067/jhs.2022.71574.1076


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب