آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,987
تعداد مقالات20,397
تعداد مشاهده مقاله25,319,611
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,197,119
شاهمرادی, علی, غضنفری, شکوفه, شریفی, سید داود. (1401). اثرات ال-کارنیتین و امولسیفایر در جیره‌های کم انرژی بر عملکرد رشد، قابلیت هضم مواد مغذی، فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(4), 531-547. doi: 10.22067/ijasr.2022.77845.1090
علی شاهمرادی; شکوفه غضنفری; سید داود شریفی. "اثرات ال-کارنیتین و امولسیفایر در جیره‌های کم انرژی بر عملکرد رشد، قابلیت هضم مواد مغذی، فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه‌های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 14, 4, 1401, 531-547. doi: 10.22067/ijasr.2022.77845.1090
شاهمرادی, علی, غضنفری, شکوفه, شریفی, سید داود. (1401). 'اثرات ال-کارنیتین و امولسیفایر در جیره‌های کم انرژی بر عملکرد رشد، قابلیت هضم مواد مغذی، فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه‌های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(4), pp. 531-547. doi: 10.22067/ijasr.2022.77845.1090
شاهمرادی, علی, غضنفری, شکوفه, شریفی, سید داود. اثرات ال-کارنیتین و امولسیفایر در جیره‌های کم انرژی بر عملکرد رشد، قابلیت هضم مواد مغذی، فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 14(4): 531-547. doi: 10.22067/ijasr.2022.77845.1090


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب