آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,970
تعداد مقالات20,255
تعداد مشاهده مقاله19,665,803
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,026,878
هادیان, محمد, مظاهری طهرانی, مصطفی, قدس روحانی, محسن. (1402). بررسی اثر روش تولید و کاربرد همزمان کنسانتره پروتئین آب پنیر و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز بر ویژگی‌های رئولوژیکی و ریزساختاری دوغ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(1), 19-34. doi: 10.22067/ifstrj.2022.74657.1134
محمد هادیان; مصطفی مظاهری طهرانی; محسن قدس روحانی. "بررسی اثر روش تولید و کاربرد همزمان کنسانتره پروتئین آب پنیر و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز بر ویژگی‌های رئولوژیکی و ریزساختاری دوغ". سامانه مدیریت نشریات علمی, 20, 1, 1402, 19-34. doi: 10.22067/ifstrj.2022.74657.1134
هادیان, محمد, مظاهری طهرانی, مصطفی, قدس روحانی, محسن. (1402). 'بررسی اثر روش تولید و کاربرد همزمان کنسانتره پروتئین آب پنیر و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز بر ویژگی‌های رئولوژیکی و ریزساختاری دوغ', سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(1), pp. 19-34. doi: 10.22067/ifstrj.2022.74657.1134
هادیان, محمد, مظاهری طهرانی, مصطفی, قدس روحانی, محسن. بررسی اثر روش تولید و کاربرد همزمان کنسانتره پروتئین آب پنیر و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز بر ویژگی‌های رئولوژیکی و ریزساختاری دوغ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 20(1): 19-34. doi: 10.22067/ifstrj.2022.74657.1134


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب