آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,965
تعداد مقالات20,607
تعداد مشاهده مقاله28,612,151
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,464,673
هنرمند, امیر, وکیلی, سید علیرضا, دانش مسگران, محسن, طهماسبی, عبدالمنصور. (1403). تأثیر فرآوری‌های شیمیایی همراه با پخت رطوبتی- حرارتی- تشعشعی دانه جو پولکی شده بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی، و بخش‌بندی پروتئین و کربوهیدرات‌ها. سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(1), 69-88. doi: 10.22067/ijasr.2023.82800.1151
امیر هنرمند; سید علیرضا وکیلی; محسن دانش مسگران; عبدالمنصور طهماسبی. "تأثیر فرآوری‌های شیمیایی همراه با پخت رطوبتی- حرارتی- تشعشعی دانه جو پولکی شده بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی، و بخش‌بندی پروتئین و کربوهیدرات‌ها". سامانه مدیریت نشریات علمی, 16, 1, 1403, 69-88. doi: 10.22067/ijasr.2023.82800.1151
هنرمند, امیر, وکیلی, سید علیرضا, دانش مسگران, محسن, طهماسبی, عبدالمنصور. (1403). 'تأثیر فرآوری‌های شیمیایی همراه با پخت رطوبتی- حرارتی- تشعشعی دانه جو پولکی شده بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی، و بخش‌بندی پروتئین و کربوهیدرات‌ها', سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(1), pp. 69-88. doi: 10.22067/ijasr.2023.82800.1151
هنرمند, امیر, وکیلی, سید علیرضا, دانش مسگران, محسن, طهماسبی, عبدالمنصور. تأثیر فرآوری‌های شیمیایی همراه با پخت رطوبتی- حرارتی- تشعشعی دانه جو پولکی شده بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی، و بخش‌بندی پروتئین و کربوهیدرات‌ها. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1403; 16(1): 69-88. doi: 10.22067/ijasr.2023.82800.1151


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب