آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,097
تعداد مقالات21,711
تعداد مشاهده مقاله83,276,602
تعداد دریافت فایل اصل مقاله25,765,214
هنرمند, امیر, وکیلی, سید علیرضا, دانش مسگران, محسن, طهماسبی, عبدالمنصور. (1403). تأثیر فرآوری‌های شیمیایی همراه با پخت رطوبتی- حرارتی- تشعشعی دانه جو پولکی شده بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی، و بخش‌بندی پروتئین و کربوهیدرات‌ها. سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(1), 69-88. doi: 10.22067/ijasr.2023.82800.1151
امیر هنرمند; سید علیرضا وکیلی; محسن دانش مسگران; عبدالمنصور طهماسبی. "تأثیر فرآوری‌های شیمیایی همراه با پخت رطوبتی- حرارتی- تشعشعی دانه جو پولکی شده بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی، و بخش‌بندی پروتئین و کربوهیدرات‌ها". سامانه مدیریت نشریات علمی, 16, 1, 1403, 69-88. doi: 10.22067/ijasr.2023.82800.1151
هنرمند, امیر, وکیلی, سید علیرضا, دانش مسگران, محسن, طهماسبی, عبدالمنصور. (1403). 'تأثیر فرآوری‌های شیمیایی همراه با پخت رطوبتی- حرارتی- تشعشعی دانه جو پولکی شده بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی، و بخش‌بندی پروتئین و کربوهیدرات‌ها', سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(1), pp. 69-88. doi: 10.22067/ijasr.2023.82800.1151
هنرمند, امیر, وکیلی, سید علیرضا, دانش مسگران, محسن, طهماسبی, عبدالمنصور. تأثیر فرآوری‌های شیمیایی همراه با پخت رطوبتی- حرارتی- تشعشعی دانه جو پولکی شده بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی، و بخش‌بندی پروتئین و کربوهیدرات‌ها. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1403; 16(1): 69-88. doi: 10.22067/ijasr.2023.82800.1151


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب