هنرمند, امیر, وکیلی, سید علیرضا, دانش مسگران, محسن, طهماسبی, عبدالمنصور. (1402). تأثیر فرآوریهای شیمیایی همراه با پخت رطوبتی- حرارتی-تشعشعی دانه جو پولکی شده بر ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی، و بخشبندی پروتئین و کربوهیدراتها. سامانه مدیریت نشریات علمی, (), -. doi: 10.22067/ijasr.2023.82800.1151
امیر هنرمند; سید علیرضا وکیلی; محسن دانش مسگران; عبدالمنصور طهماسبی. "تأثیر فرآوریهای شیمیایی همراه با پخت رطوبتی- حرارتی-تشعشعی دانه جو پولکی شده بر ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی، و بخشبندی پروتئین و کربوهیدراتها". سامانه مدیریت نشریات علمی, , , 1402, -. doi: 10.22067/ijasr.2023.82800.1151
هنرمند, امیر, وکیلی, سید علیرضا, دانش مسگران, محسن, طهماسبی, عبدالمنصور. (1402). 'تأثیر فرآوریهای شیمیایی همراه با پخت رطوبتی- حرارتی-تشعشعی دانه جو پولکی شده بر ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی، و بخشبندی پروتئین و کربوهیدراتها', سامانه مدیریت نشریات علمی, (), pp. -. doi: 10.22067/ijasr.2023.82800.1151
هنرمند, امیر, وکیلی, سید علیرضا, دانش مسگران, محسن, طهماسبی, عبدالمنصور. تأثیر فرآوریهای شیمیایی همراه با پخت رطوبتی- حرارتی-تشعشعی دانه جو پولکی شده بر ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی، و بخشبندی پروتئین و کربوهیدراتها. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; (): -. doi: 10.22067/ijasr.2023.82800.1151