شخص امام پور, سیده وجیهه, گلیان, ابوالقاسم, زرقی, حیدر, حسابی نامقی, علیرضا. (1402). تأثیر دمای کاندیشنینگ بر کیفیت فیزیکی پلت، انرژی قابل سوخت و ساز و قابلیت هضم مواد مغذی جیره جوجههای گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, (), -. doi: 10.22067/ijasr.2023.84863.1176
سیده وجیهه شخص امام پور; ابوالقاسم گلیان; حیدر زرقی; علیرضا حسابی نامقی. "تأثیر دمای کاندیشنینگ بر کیفیت فیزیکی پلت، انرژی قابل سوخت و ساز و قابلیت هضم مواد مغذی جیره جوجههای گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, , , 1402, -. doi: 10.22067/ijasr.2023.84863.1176
شخص امام پور, سیده وجیهه, گلیان, ابوالقاسم, زرقی, حیدر, حسابی نامقی, علیرضا. (1402). 'تأثیر دمای کاندیشنینگ بر کیفیت فیزیکی پلت، انرژی قابل سوخت و ساز و قابلیت هضم مواد مغذی جیره جوجههای گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, (), pp. -. doi: 10.22067/ijasr.2023.84863.1176
شخص امام پور, سیده وجیهه, گلیان, ابوالقاسم, زرقی, حیدر, حسابی نامقی, علیرضا. تأثیر دمای کاندیشنینگ بر کیفیت فیزیکی پلت، انرژی قابل سوخت و ساز و قابلیت هضم مواد مغذی جیره جوجههای گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; (): -. doi: 10.22067/ijasr.2023.84863.1176