آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,100
تعداد مقالات21,787
تعداد مشاهده مقاله88,063,866
تعداد دریافت فایل اصل مقاله26,188,302
راعی, پریسا, خمیری, مرتضی, صادقی ماهونک, علیرضا, مویدی, علی, کشیری, محبوبه. (1403). بهینه‌سازی عوامل مؤثر بر ویژگی آنتی‌اکسیدانی و ضد میکروبی پروتئین هیدرولیز شده کنجاله کنجد با تخمیر توسط باسیلوس سابتیلیس. سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(5), 547-558. doi: 10.22067/ifstrj.2024.86575.1311
پریسا راعی; مرتضی خمیری; علیرضا صادقی ماهونک; علی مویدی; محبوبه کشیری. "بهینه‌سازی عوامل مؤثر بر ویژگی آنتی‌اکسیدانی و ضد میکروبی پروتئین هیدرولیز شده کنجاله کنجد با تخمیر توسط باسیلوس سابتیلیس". سامانه مدیریت نشریات علمی, 20, 5, 1403, 547-558. doi: 10.22067/ifstrj.2024.86575.1311
راعی, پریسا, خمیری, مرتضی, صادقی ماهونک, علیرضا, مویدی, علی, کشیری, محبوبه. (1403). 'بهینه‌سازی عوامل مؤثر بر ویژگی آنتی‌اکسیدانی و ضد میکروبی پروتئین هیدرولیز شده کنجاله کنجد با تخمیر توسط باسیلوس سابتیلیس', سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(5), pp. 547-558. doi: 10.22067/ifstrj.2024.86575.1311
راعی, پریسا, خمیری, مرتضی, صادقی ماهونک, علیرضا, مویدی, علی, کشیری, محبوبه. بهینه‌سازی عوامل مؤثر بر ویژگی آنتی‌اکسیدانی و ضد میکروبی پروتئین هیدرولیز شده کنجاله کنجد با تخمیر توسط باسیلوس سابتیلیس. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1403; 20(5): 547-558. doi: 10.22067/ifstrj.2024.86575.1311


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب