آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,101
تعداد مقالات21,740
تعداد مشاهده مقاله85,760,924
تعداد دریافت فایل اصل مقاله25,903,015
فضلی راد, محمد, میلانی, جعفر, حقیقت خرازی, سپیده. (1404). تأثیر فرآیند حرارت‌دهی مرطوب و خشک و اندازه ذرات آرد گندم بر رئولوژی خمیر و بیاتی نان حجیم. سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(2), 133-146. doi: 10.22067/ifstrj.2024.86258.1308
محمد فضلی راد; جعفر میلانی; سپیده حقیقت خرازی. "تأثیر فرآیند حرارت‌دهی مرطوب و خشک و اندازه ذرات آرد گندم بر رئولوژی خمیر و بیاتی نان حجیم". سامانه مدیریت نشریات علمی, 21, 2, 1404, 133-146. doi: 10.22067/ifstrj.2024.86258.1308
فضلی راد, محمد, میلانی, جعفر, حقیقت خرازی, سپیده. (1404). 'تأثیر فرآیند حرارت‌دهی مرطوب و خشک و اندازه ذرات آرد گندم بر رئولوژی خمیر و بیاتی نان حجیم', سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(2), pp. 133-146. doi: 10.22067/ifstrj.2024.86258.1308
فضلی راد, محمد, میلانی, جعفر, حقیقت خرازی, سپیده. تأثیر فرآیند حرارت‌دهی مرطوب و خشک و اندازه ذرات آرد گندم بر رئولوژی خمیر و بیاتی نان حجیم. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1404; 21(2): 133-146. doi: 10.22067/ifstrj.2024.86258.1308


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب