نظری, سمیرا, عزیزی, ایوب, کیانی, علی, اثنی عشری, مریم. (1404). اثرات سطوح مختلف بیورت به جای اوره بر ترکیب شیمیایی، پروفیل اسیدهای آمینه و خصوصیات کیفی گوشت برههای نر افشاری. سامانه مدیریت نشریات علمی, (), -. doi: 10.22067/ijasr.2025.92313.1240
سمیرا نظری; ایوب عزیزی; علی کیانی; مریم اثنی عشری. "اثرات سطوح مختلف بیورت به جای اوره بر ترکیب شیمیایی، پروفیل اسیدهای آمینه و خصوصیات کیفی گوشت برههای نر افشاری". سامانه مدیریت نشریات علمی, , , 1404, -. doi: 10.22067/ijasr.2025.92313.1240
نظری, سمیرا, عزیزی, ایوب, کیانی, علی, اثنی عشری, مریم. (1404). 'اثرات سطوح مختلف بیورت به جای اوره بر ترکیب شیمیایی، پروفیل اسیدهای آمینه و خصوصیات کیفی گوشت برههای نر افشاری', سامانه مدیریت نشریات علمی, (), pp. -. doi: 10.22067/ijasr.2025.92313.1240
نظری, سمیرا, عزیزی, ایوب, کیانی, علی, اثنی عشری, مریم. اثرات سطوح مختلف بیورت به جای اوره بر ترکیب شیمیایی، پروفیل اسیدهای آمینه و خصوصیات کیفی گوشت برههای نر افشاری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1404; (): -. doi: 10.22067/ijasr.2025.92313.1240