1.

بررسی عوامل موثر بر استخراج پلی فنول هاو فعالیت آنتی اکسیدانی چای سبز

صفحه 285-295
اکرم آریان فر؛ فخری شهیدی؛ رسول کدخدایی؛ مهدی وریدی

2.

مدل‌سازی قوام خمیرترش و ارزیابی تاثیر آن بر ویژگی های نان حاصل از آردهای ایرانی به عنوان تابعی از شرایط تخمیر کشت آغازگر اختصاصی

صفحه 296-308
فخری شهیدی؛ علیرضا صادقی؛ بلال صادقی

3.

ارزیابی اثر صمغ دانه ریحان بر میزان جذب روغن و خواص فیزیکی خلال‌های سیب‌زمینی طی سرخ‌کردن عمیق

صفحه 309-318
رضا فرهوش؛ سید محمد علی رضوی

4.

ارزیابی اثر پرتو فرابنفش بر رشد اشریشیا کلی و باسیلوس سرئوس جدا شده از شیرخام و برنج خام

صفحه 319-324
محمود یلمه؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ محمود نجف زاده

5.

تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر پروتئولیز و خواص رئولوژیکی ماست بدون چربی

صفحه 325-336
ساینا مویدزاده؛ اصغر خسروشاهی؛ شهین زمردی

6.

تاثیر زانتان بر خواص فیزیکی و بافتی نان باگت حاوی کنجالۀ ارده

صفحه 337-350
حبیب جهاندیده؛ مسعود تقی زاده؛ محمدحسین حدادخداپرست؛ آرش کوچکی

7.

بررسی بیان ژن های طویل ساز گونه Mortirella alpine در شرایط مناسب تولید آراشیدونیک اسید و روغن

صفحه 351-360
حمیدرضا صمدلوئی؛ روشنک احمد مخبری

8.

مدل سازی جرم و حجم لیمو ترش و بررسی روابط بین خصوصیات فیزیکی با استفاده از روش تحلیل مولفه اصلی (PCA)

صفحه 361-371
امیر جاجرمی؛ مسعود تقی زاده

9.

بررسی رفتار لزج -کشسان میوه خرمالو در طی نگه‌داری با استفاده از مدل‌های آسایش تنش

صفحه 372-381
فرهاد سلمانی زاده؛ علی اصغر زمردیان؛ حسین رحمانیان؛ حسن صفی یاری

10.

مدل سازی ریاضی فرآیند خشک شدن کیوی در یک خشک کن تحت خلاء

صفحه 382-391
حامد سیگاری؛ محمد طبسی زاده؛ محمدحسین عباسپورفرد؛ محمودرضا گلزاریان

11.

مقایسه ویژگی های فیزیکو شیمیایی و رفتار رئولوژیکی عسل های طبیعی با عسل های شکری و تقلبی

صفحه 392-407
مهدی کاشانی نژاد؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ سید محمد علی رضوی

12.

بررسی ترکیبات شیمیایی و ویژگی های آنتی اکسیدانی پوسته و هسته میوه پسته وحشی (PistaciaKhinjuk Stocks)

صفحه 408-419
صدیف آزادمرد دمیرچی؛ رزاق محمودی؛ محمود صوتی خیابانی؛ مجید شیرمحمدی

13.

مدل سازی جذب و نفوذپذیری بخار آب در فیلم های نانوکامپوزیت نشاسته - نانوکریستال سلولز

صفحه 420-434
روناک غلامی؛ جلال دهقان نیا؛ بابک قنبرزاده

14.

تخمین و ارزیابی ضریب نفوذ میکروکپسول های آلژینات-پروتئین آب پنیر حامل دی استیل و ارزیابی آن در شرایط مختلف دهانی

صفحه 435-444
محسن زندی؛ محبت محبی؛ مهدی وریدی؛ نوید رمضانیان

15.

بهبود خواص فیزیکی و رئولوژیکی خمیر نان با استفاده از دو آنزیم ترانس گلوتامیناز و آسپاراژیناز و پودر آب پنیر و اینولین

صفحه 445-457
فروغ محترمی؛ محسن اسمعیلی؛ محمد علیزاده خالد آباد؛ سید مهدی سیدین اردبیلی

16.

بررسی امکان حفظ کیفیت میوه پرتقال تامسون‌ناول (Citrus sinensis cv. Thomson Navel) با استفاده از تیمارهای پوششی در انبار معمولی

صفحه 458-472
زهرا شعبانیان؛ جواد فتاحی مقدم؛ سید ابولحسن علوی

17.

تخمین ضریب انتقال حرارت جابجایی به عنوان تابعی از نرخ کاهش آب طی فرآیند سرخ کردن

صفحه 473-484
حسن صباغی؛ امان محمد ضیایی فر؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهدی کاشانی نژاد؛ حبیب الله میرزایی

18.

ارزیابی ارزش غذایی پنیرماهی تولید شده از ماهی فیتوفاک Hypopthalmichthys molitrix

صفحه 485-495
رضا صفری؛ زهرا یعقوب زاده


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.