آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,061
تعداد مقالات21,292
تعداد مشاهده مقاله49,720,759
تعداد دریافت فایل اصل مقاله21,652,957

1.

تأثیر زمان جوانه‌زدن نخود بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی، حسی و فنل کل فلافل تهیه شده از آرد نخود جوانه‌زده

صفحه 105-118
کیمیا گوهرپور؛ فخرالدین صالحی؛ امیر دارایی گرمه‌خانی

2.

ررسی ترکیبات و خواص کیفی عصاره Paeonia officinalis استخراج شده به روش غوطه‌وری با اعمال امواج ماوراء‌صوت و مایکروویو: ارزیابی بالقوه عصاره به‌عنوان یک نگهدارنده در دسر پاناکوتا

صفحه 119-136
فرناز فلاحپور سیچانی؛ هاجر عباسی

3.

پروفایل اسید چرب و ترکیب شیمیایی سه جمعیت لویی (Typha domingensis) از جنوب ایران

صفحه 137-153
مونا شجاعی برجوئی؛ معصومه فراست؛ مهرنوش تدینی

4.

تولید ژل شیرسویا تخمیری: تأثیر لاکتیک اسید باکتری‌های مختلف بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی

صفحه 155-169
فاطمه رحمانی؛ علی مویدی؛ مرتضی خمیری؛ محبوبه کشیری

5.

بسته‌بندی زیست‌تخریب‌پذیر ساخته‌شده از پروتئین

صفحه 171-200
ثمر صحرائی؛ جعفر میلانی

6.

تشخیص تقلب گوشت چرخ‌کرده با تکنیک‌های طیفی و هوش مصنوعی (2024-2020)

صفحه 201-224
امیر کاظمی؛ اصغر محمودی؛ مصطفی خجسته نژند


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب