آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,164
تعداد مقالات22,570
تعداد مشاهده مقاله113,057,571
تعداد دریافت فایل اصل مقاله51,815,710
العباسی, عمر, الصراف, زهرا, مهدی, نور, البرواری, علیا. (1404). اسید اسکوربیک: ضرورت‌ها و کاربردها در مهار قهوه‌ای شدن آنزیمی میوه‌ها و سبزیجات- یک بررسی جامع. سامانه مدیریت نشریات علمی, (), -. doi: 10.22067/ifstrj.2025.91193.1391
عمر العباسی; زهرا الصراف; نور مهدی; علیا البرواری. "اسید اسکوربیک: ضرورت‌ها و کاربردها در مهار قهوه‌ای شدن آنزیمی میوه‌ها و سبزیجات- یک بررسی جامع". سامانه مدیریت نشریات علمی, , , 1404, -. doi: 10.22067/ifstrj.2025.91193.1391
العباسی, عمر, الصراف, زهرا, مهدی, نور, البرواری, علیا. (1404). 'اسید اسکوربیک: ضرورت‌ها و کاربردها در مهار قهوه‌ای شدن آنزیمی میوه‌ها و سبزیجات- یک بررسی جامع', سامانه مدیریت نشریات علمی, (), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.2025.91193.1391
العباسی, عمر, الصراف, زهرا, مهدی, نور, البرواری, علیا. اسید اسکوربیک: ضرورت‌ها و کاربردها در مهار قهوه‌ای شدن آنزیمی میوه‌ها و سبزیجات- یک بررسی جامع. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1404; (): -. doi: 10.22067/ifstrj.2025.91193.1391


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب