آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,972
تعداد مقالات20,272
تعداد مشاهده مقاله20,528,655
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,632,762

1.

بررسی برخی خصوصیات مهندسی دانه بارهنگ

دوره 5، شماره 2، مهر 1388
سید محمد علی رضوی؛ یونس زاهدی دیزج یکان؛ هادی مهدویان مهر

2.

بررسی تأثیر جایگزینی پودر کاکائو با پوست قهوه بر ویژگی‌های فیزیکی، بافتی و حسی شکلات تیره

دوره 10، شماره 2، تیر 1393
هادی مهدویان مهر؛ مصطفی مظاهری طهرانی

3.

بررسی تاثیر افزودن هسته خرمای برشته شده بر خصوصیات فیزیکی‌ شیمیایی و حسی قهوه حاصل از دانه عربیکا (Coffea Arabica)

دوره 18، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1401، صفحه 96-112
فریده مجریان؛ مرضیه معین فرد؛ رضا فرهوش؛ هادی مهدویان مهر

4.

بهینه‌یابی شرایط استخراج موسیلاژ از دانه بارهنگ توسط روش سطح پاسخ

دوره 13، شماره 3، مرداد و شهریور 1396، صفحه 1-13
یونس زاهدی دیزج یکان؛ هادی مهدویان مهر؛ سید محمد علی رضوی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب