آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,123
تعداد مقالات21,968
تعداد مشاهده مقاله94,002,893
تعداد دریافت فایل اصل مقاله28,655,429
مهدویان مهر, هادی, مظاهری طهرانی, مصطفی. (1393). بررسی تأثیر جایگزینی پودر کاکائو با پوست قهوه بر ویژگی‌های فیزیکی، بافتی و حسی شکلات تیره. سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(2), -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i2.37960
هادی مهدویان مهر; مصطفی مظاهری طهرانی. "بررسی تأثیر جایگزینی پودر کاکائو با پوست قهوه بر ویژگی‌های فیزیکی، بافتی و حسی شکلات تیره". سامانه مدیریت نشریات علمی, 10, 2, 1393, -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i2.37960
مهدویان مهر, هادی, مظاهری طهرانی, مصطفی. (1393). 'بررسی تأثیر جایگزینی پودر کاکائو با پوست قهوه بر ویژگی‌های فیزیکی، بافتی و حسی شکلات تیره', سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(2), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i2.37960
مهدویان مهر, هادی, مظاهری طهرانی, مصطفی. بررسی تأثیر جایگزینی پودر کاکائو با پوست قهوه بر ویژگی‌های فیزیکی، بافتی و حسی شکلات تیره. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 10(2): -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i2.37960


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب