تعداد نشریات | 49 |
تعداد شمارهها | 1,778 |
تعداد مقالات | 18,926 |
تعداد مشاهده مقاله | 7,784,540 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 5,079,281 |
1. | بررسی تغییرات رنگ و چروکیدگی ورقههای سیب خشکشده با استفاده از پردازش تصویر | |
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 09 آذر 1401 | ||
جواد صفری؛ سید جعفر هاشمی؛ آزاده ندامانی رنجبر | ||
2. | بررسی عددی تغییرات منطقه سرد کنسرو غذایی نشاستهای تحت تاثیر غلظت نشاسته و دمای اولیه پر کردن | |
دوره 13، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1396، صفحه 129-140 | ||
آزاده رنجبر؛ امان محمد ضیایی فر؛ مهدی پروینی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ یحیی مقصودلو | ||
3. | فعالیت آنتیاکسیدانی اولئورزین لیکوپن و کلروفیل و پایداری فنولی عصاره زرشک در فرمولاسیون کیک فنجانی | |
دوره 17، شماره 3، مرداد و شهریور 1400، صفحه 39-52 | ||
آزاده رنجبر | ||
4. | محاسبه عددی اندیس F و L سیال خوراکی غیرنیوتنی طی استرلیزاسیون بر حسب هندسه قوطی | |
دوره 14، شماره 6، بهمن و اسفند 1397، صفحه 113-125 | ||
آزاده ندامانی رنجبر | ||
5. | نقش تیمار اتانولی و آنزیم پکتیناز بر راندمان استخراج لیکوپن از ضایعات صنایع تبدیلی گوجه فرنگی | |
دوره 8، شماره 1، فروردین 1391 | ||
آزاده ندامانی رنجبر؛ یحیی مقصودلو؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک | ||
6. | ویژگی ضدمیکروبی اولئورزین لیکوپن روی برخی پاتوژنهای غذایی | |
دوره 12، شماره 3، مرداد و شهریور 1395، صفحه 382-387 | ||
آزاده رنجبر؛ الهام رنجبر ندامانی | ||