آمار

تعداد نشریات49
تعداد شماره‌ها1,778
تعداد مقالات18,926
تعداد مشاهده مقاله7,784,540
تعداد دریافت فایل اصل مقاله5,079,281

1.

بررسی تغییرات رنگ و چروکیدگی ورقه‌های سیب خشک‌شده با استفاده از پردازش‌ تصویر

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 09 آذر 1401
جواد صفری؛ سید جعفر هاشمی؛ آزاده ندامانی رنجبر

2.

بررسی عددی تغییرات منطقه سرد کنسرو غذایی نشاسته‌ای تحت تاثیر غلظت نشاسته و دمای اولیه پر کردن

دوره 13، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1396، صفحه 129-140
آزاده رنجبر؛ امان محمد ضیایی فر؛ مهدی پروینی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ یحیی مقصودلو

3.

فعالیت آنتی‌اکسیدانی اولئورزین لیکوپن و کلروفیل و پایداری فنولی عصاره زرشک در فرمولاسیون کیک فنجانی

دوره 17، شماره 3، مرداد و شهریور 1400، صفحه 39-52
آزاده رنجبر

4.

محاسبه عددی اندیس F و L سیال خوراکی غیرنیوتنی طی استرلیزاسیون بر حسب هندسه قوطی

دوره 14، شماره 6، بهمن و اسفند 1397، صفحه 113-125
آزاده ندامانی رنجبر

5.

نقش تیمار اتانولی و آنزیم پکتیناز بر راندمان استخراج لیکوپن از ضایعات صنایع تبدیلی گوجه فرنگی

دوره 8، شماره 1، فروردین 1391
آزاده ندامانی رنجبر؛ یحیی مقصودلو؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک

6.

ویژگی ضدمیکروبی اولئورزین لیکوپن روی برخی پاتوژن‌های غذایی

دوره 12، شماره 3، مرداد و شهریور 1395، صفحه 382-387
آزاده رنجبر؛ الهام رنجبر ندامانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب