آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,984
تعداد مقالات20,380
تعداد مشاهده مقاله25,133,594
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,006,769

1.

بررسی تغییرات رنگ و چروکیدگی ورقه‌های سیب خشک‌شده با استفاده از پردازش‌ تصویر

دوره 19، شماره 4، مهر و آبان 1402، صفحه 527-540
جواد صفری؛ سید جعفر هاشمی؛ آزاده رنجبر ندامانی

2.

بررسی عددی تغییرات منطقه سرد کنسرو غذایی نشاسته‌ای تحت تاثیر غلظت نشاسته و دمای اولیه پر کردن

دوره 13، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1396، صفحه 129-140
آزاده رنجبر ندامانی؛ امان محمد ضیایی فر؛ مهدی پروینی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ یحیی مقصودلو

3.

فعالیت آنتی‌اکسیدانی اولئورزین لیکوپن و کلروفیل و پایداری فنولی عصاره زرشک در فرمولاسیون کیک فنجانی

دوره 17، شماره 3، مرداد و شهریور 1400، صفحه 39-52
آزاده رنجبر ندامانی

4.

محاسبه عددی اندیس F و L سیال خوراکی غیرنیوتنی طی استرلیزاسیون بر حسب هندسه قوطی

دوره 14، شماره 6، بهمن و اسفند 1397، صفحه 113-125
آزاده رنجبر ندامانی

5.

محاسبه عددی کشندگی باکتری در شیر بطری شده تحت تیمار پلاسمای سرد

دوره 18، شماره 6، بهمن و اسفند 1401، صفحه 153-165
آزاده رنجبر ندامانی

6.

نقش تیمار اتانولی و آنزیم پکتیناز بر راندمان استخراج لیکوپن از ضایعات صنایع تبدیلی گوجه فرنگی

دوره 8، شماره 1، فروردین 1391
آزاده رنجبر ندامانی؛ یحیی مقصودلو؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک

7.

ویژگی ضدمیکروبی اولئورزین لیکوپن روی برخی پاتوژن‌های غذایی

دوره 12، شماره 3، مرداد و شهریور 1395، صفحه 382-387
آزاده رنجبر ندامانی؛ الهام رنجبر ندامانی

8.

یافتن فاکتورهای موثر فرآیند پلاسما بر فعالیت مخمراز طریق شبیه‌سازی و روش سطح پاسخ

دوره 18، شماره 3، مرداد و شهریور 1401، صفحه 15-29
آزاده رنجبر ندامانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب