تعداد نشریات | 49 |
تعداد شمارهها | 1,801 |
تعداد مقالات | 19,144 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,453,787 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 5,779,473 |
1. | اثر آنتیاکسیدانی عصاره متانولی پوست کیوی در پایدارسازی روغن آفتابگردان | |||
دوره 8، شماره 2، تیر 1391 | ||||
رضا اسماعیل زاده کناری؛ سیده زهرا مهدی پور | ||||
2. | اثرات امواج فراصوت بر راندمان، بافت و برخی خصوصیات کیفی پنیر | |||
دوره 14، شماره 3، مرداد و شهریور 1397، صفحه 41-51 | ||||
مهدی حسینی بحری؛ رضا اسماعیل زاده کناری | ||||
3. | اثر اولتراسوند حمام و پروب در ترکیب با محلولهای آبنمک و آبنمک-پلیفسفات بر خواص کیفی و بافتی گوشت گاو | |||
دوره 13، شماره 6، بهمن و اسفند 1396، صفحه 117-130 | ||||
محمدحسین نایلی؛ رضا اسماعیل زاده کناری | ||||
4. | اثر تیمار حرارتی بر تغییرات شیمیایی و پایداری اکسایشی روغن زیتون بکر ارقام رایج ایرانی منطقه رودبار: مطالعهای بر زرد، ماری و فیشمی | |||
دوره 9، شماره 4، دی 1392 | ||||
سپیده حقیقت خرازی؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ زینب رفتنی امیری | ||||
5. | اثر حلالهای مختلف و امواج فراصوت بر خاصیت آنتیاکسیدانی عصاره میوه زغال اخته | |||
دوره 13، شماره 4، مهر و آبان 1396، صفحه 517-527 | ||||
فروغ گیلانی؛ زینب رفتنی امیری؛ رضا اسماعیل زاده کناری | ||||
6. | اثر روشهای استخراج بر ترکیبات فنولی استخراجشده از پوست و پالپ انجیر | |||
دوره 11، شماره 6، بهمن و اسفند 1394، صفحه 758-769 | ||||
الهه مقصودلو؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ زینب رفتنی امیری | ||||
7. | اثر فرآیندهای حمام و پروب فراصوت بر فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره فنولی برگهای پونه کوهی (Origanum vulgar L.) | |||
دوره 15، شماره 6، بهمن و اسفند 1398، صفحه 89-101 | ||||
الهه مقصودلو؛ رضا اسماعیل زاده کناری | ||||
8. | بررسی اثر عصاره گیاه اناریجه (Pimppinella affinis Ledeb) در پایدارسازی روغن کانولا طی شرایط ذخیرهسازی | |||
دوره 10، شماره 2، تیر 1393 | ||||
اسماعیل عطای صالحی؛ سیده طاهره نصیری تاکامی؛ رضا اسماعیل زاده کناری | ||||
9. | بررسی خواص آنتیاکسیدانی عصارههای پوست و پالپ انجیر در پایداری اکسایشی روغن کانولا بهعنوان جایگزین آنتیاکسیدان سنتزی | |||
دوره 13، شماره 4، مهر و آبان 1396، صفحه 503-516 | ||||
الهه مقصودلو؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ زینب رفتنی امیری | ||||
10. | بررسی قدرت آنتی اکسیدانی روغن پوست کلخونگ به عنوان منبع غذایی جدید در ایران | |||
دوره 9، شماره 1، فروردین 1392 | ||||
جواد توکلی؛ محمدحسین حدادخداپرست؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ محمود امینلاری؛ علی شریف | ||||
11. | پایداری اکسایشی تری آسیل گلیسرول روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultiventris caspia) تحتتأثیر روغنهای مغز و پوست بنه و اجزاء صابونیناشونده آنها | |||
دوره 12، شماره 2، خرداد و تیر 1395، صفحه 239-249 | ||||
سمانه پژوهان مهر؛ رضا فرهوش؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ علی شریف | ||||
12. | تأثیر استخراج با فراصوت بر فعالیت بیولوژیکی عصاره پوست بنه (Pistacia Atlantica Subsp. Mutica): بررسی شرایط بهینه و فعالیت آنتیاکسیدانی | |||
دوره 14، شماره 3، مرداد و شهریور 1397، صفحه 17-28 | ||||
ماکان دلفانیان؛ محمدحسین حدادخداپرست؛ سید محمد علی رضوی؛ رضا اسماعیل زاده کناری | ||||
13. | مقایسه تاثیر زمان و روش استخراج بر مقدار ترکیبات فنلی و خواص آنتیاکسیدانی پوست سبز گردوی مناطق مختلف شمال ایران | |||
دوره 13، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 273-281 | ||||
محمد دولتآبادی؛ زینب رفتنی امیری؛ رضا اسماعیل زاده کناری | ||||
14. | مقایسه فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره پوست کیوی (Actinidia deliciosa L.) استخراج شده به دو روش حمام و پروب فراصوت | |||
دوره 15، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1398، صفحه 223-233 | ||||
مهسا علیخانی فرادنبه؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ مریم قادری قهفرخی | ||||
|