آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,984
تعداد مقالات20,358
تعداد مشاهده مقاله25,030,642
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,867,911

1.

اثر آنتی‌اکسیدانی عصاره متانولی پوست کیوی در پایدارسازی روغن آفتابگردان

دوره 8، شماره 2، تیر 1391
رضا اسماعیل زاده کناری؛ سیده زهرا مهدی پور

2.

اثرات امواج فراصوت بر راندمان، بافت و برخی خصوصیات کیفی پنیر

دوره 14، شماره 3، مرداد و شهریور 1397، صفحه 41-51
مهدی حسینی بحری؛ رضا اسماعیل زاده کناری

3.

اثر اولتراسوند حمام و پروب در ترکیب با محلول‌های آب‌نمک و آب‌نمک-پلی‌فسفات بر خواص کیفی و بافتی گوشت گاو

دوره 13، شماره 6، بهمن و اسفند 1396، صفحه 117-130
محمدحسین نایلی؛ رضا اسماعیل زاده کناری

4.

اثر تیمار حرارتی بر تغییرات شیمیایی و پایداری اکسایشی روغن زیتون بکر ارقام رایج ایرانی منطقه رودبار: مطالعه‌ای بر زرد، ماری و فیشمی

دوره 9، شماره 4، دی 1392
سپیده حقیقت خرازی؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ زینب رفتنی امیری

5.

اثر حلال‌های مختلف و امواج فراصوت بر خاصیت آنتی‌اکسیدانی عصاره میوه زغال اخته

دوره 13، شماره 4، مهر و آبان 1396، صفحه 517-527
فروغ گیلانی؛ زینب رفتنی امیری؛ رضا اسماعیل زاده کناری

6.

اثر روش‌های استخراج بر ترکیبات فنولی استخراج‌شده از پوست و پالپ انجیر

دوره 11، شماره 6، بهمن و اسفند 1394، صفحه 758-769
الهه مقصودلو؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ زینب رفتنی امیری

7.

اثر فرآیندهای حمام و پروب فراصوت بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره فنولی برگ‌های پونه کوهی (Origanum vulgar L.)

دوره 15، شماره 6، بهمن و اسفند 1398، صفحه 89-101
الهه مقصودلو؛ رضا اسماعیل زاده کناری

8.

بررسی اثر عصاره گیاه اناریجه (Pimppinella affinis Ledeb) در پایدار‌سازی روغن کانولا طی شرایط ذخیره‌سازی

دوره 10، شماره 2، تیر 1393
اسماعیل عطای صالحی؛ سیده طاهره نصیری تاکامی؛ رضا اسماعیل زاده کناری

9.

بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی عصاره‌های پوست و پالپ انجیر در پایداری اکسایشی روغن کانولا به‌عنوان جایگزین آنتی‌اکسیدان سنتزی

دوره 13، شماره 4، مهر و آبان 1396، صفحه 503-516
الهه مقصودلو؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ زینب رفتنی امیری

10.

بررسی قدرت آنتی اکسیدانی روغن پوست کلخونگ به عنوان منبع غذایی جدید در ایران

دوره 9، شماره 1، فروردین 1392
جواد توکلی؛ محمدحسین حدادخداپرست؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ محمود امینلاری؛ علی شریف

11.

پایداری اکسایشی تری آسیل گلیسرول روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultiventris caspia) تحت‌تأثیر روغن‌های مغز و پوست بنه و اجزاء صابونی‌ناشونده آن‌ها

دوره 12، شماره 2، خرداد و تیر 1395، صفحه 239-249
سمانه پژوهان مهر؛ رضا فرهوش؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ علی شریف

12.

تأثیر استخراج با فراصوت بر فعالیت بیولوژیکی عصاره پوست بنه (Pistacia Atlantica Subsp. Mutica): بررسی شرایط بهینه و فعالیت آنتی‌اکسیدانی

دوره 14، شماره 3، مرداد و شهریور 1397، صفحه 17-28
ماکان دلفانیان؛ محمدحسین حدادخداپرست؛ سید محمد علی رضوی؛ رضا اسماعیل زاده کناری

13.

مقایسه تاثیر زمان و روش‌ استخراج بر مقدار ترکیبات فنلی و خواص آنتی‌اکسیدانی پوست سبز گردوی مناطق مختلف شمال ایران

دوره 13، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 273-281
محمد دولت‌آبادی؛ زینب رفتنی امیری؛ رضا اسماعیل زاده کناری

14.

مقایسه فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره پوست کیوی (Actinidia deliciosa L.) استخراج شده به دو روش حمام و پروب فراصوت

دوره 15، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1398، صفحه 223-233
مهسا علیخانی فرادنبه؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ مریم قادری قهفرخی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب