آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,972
تعداد مقالات20,271
تعداد مشاهده مقاله20,482,959
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,596,348

1.

ارزیابی پایداری کشمش های آفتابی، طلایی و تیزابی با بکارگیری ایزوترم جذب رطوبت و نمودار حالت

دوره 8، شماره 4، دی 1391
محسن اسمعیلی؛ علی حسن زاده

2.

بررسی تاثیر فرآیندهای مختلف رساندن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی برنج رقم طارم

دوره 13، شماره 5، آذر و دی 1396، صفحه 798-807
عاصفه لطیفی؛ محسن اسمعیلی

3.

بهبود خواص فیزیکی و رئولوژیکی خمیر نان با استفاده از دو آنزیم ترانس‌گلوتامیناز و آسپاراژیناز و پودر آب‎پنیر و اینولین

دوره 11، شماره 4، مهر و آبان 1394، صفحه 445-457
فروغ محترمی؛ محسن اسمعیلی؛ محمد علیزاده خالد آباد؛ سید مهدی سیدین اردبیلی

4.

تأثیر پیش‌تیمارهای بلانچینگ و مایکروویو بر خواص کیفی سرخ‌کرده برش‌های کدو مسمایی (L .Cucurbita pepo)

دوره 11، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1394، صفحه 48-55
نینا دلیری؛ فریبا زینالی؛ محسن اسمعیلی

5.

تاثیر فرآیند خشک کردن نهایی با مایکروویو و هوای داغ بر پارامترهای خشک کردن انگور خشک شده

دوره 5، شماره 2، مهر 1388
راضیه ده بوره؛ محسن اسمعیلی

6.

تعیین نسبت پوآسون و مدول الاستیسیته‌ در دوره‌ی رسیدن انگور سفید بیدانه

دوره 6، شماره 4، دی 1389
علی حسن‌پور؛ محسن اسمعیلی؛ اسعد مدرس مطلق؛ علاالدین رحمانی‌دیدار؛ مقداد نصیری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب