آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,962
تعداد مقالات20,567
تعداد مشاهده مقاله27,382,233
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,155,449

1.

اثر صمغ‌های دانه ریحان و گزانتان بر ویژگی‌های فیزیکی و رئولوژیکی سس مایونز کم‌چرب

دوره 13، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1396، صفحه 65-78
سیما شمسایی؛ سید محمد علی رضوی؛ بهاره عمادزاده؛ اسماعیل عطای صالحی

2.

بررسی اثر عصاره گیاه اناریجه (Pimppinella affinis Ledeb) در پایدار‌سازی روغن کانولا طی شرایط ذخیره‌سازی

دوره 10، شماره 2، تیر 1393
اسماعیل عطای صالحی؛ سیده طاهره نصیری تاکامی؛ رضا اسماعیل زاده کناری

3.

بررسی عوامل موثر بر فرآیند استخراج شیره از خرمای واریته کلوته و بهینه یابی آن با استفاده از متدولوژی سطح پاسخ

دوره 8، شماره 3، مهر 1391
مهدی جلالی؛ اسماعیل عطای صالحی؛ محمدحسین حدادخداپرست

4.

تأثیر افزودن مالت ذرت بر ویژگی‌های کیفی و ماندگاری نان بربری

دوره 11، شماره 5، آذر و دی 1394، صفحه 620-630
امیر عباس امید فر؛ اسماعیل عطای صالحی؛ زهرا شیخ الاسلامی

5.

تولید و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی شورتنینگ کم‌ا‌شباع با استفاده از تکنیک اورگانوژل‌سازی، مبتنی بر مونوآسیل گلیسرول و پلی‌گلیسرول استر

دوره 17، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 187-204
راحله محجوب؛ وحید حکیم زاده؛ اسماعیل عطای صالحی؛ جمشید فرمانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب