تعداد نشریات | 50 |
تعداد شمارهها | 1,878 |
تعداد مقالات | 19,740 |
تعداد مشاهده مقاله | 12,610,961 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 7,720,041 |
1. | اثر صمغهای دانه ریحان و گزانتان بر ویژگیهای فیزیکی و رئولوژیکی سس مایونز کمچرب | |
دوره 13، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1396، صفحه 65-78 | ||
سیما شمسایی؛ سید محمد علی رضوی؛ بهاره عمادزاده؛ اسماعیل عطای صالحی | ||
2. | بررسی اثر عصاره گیاه اناریجه (Pimppinella affinis Ledeb) در پایدارسازی روغن کانولا طی شرایط ذخیرهسازی | |
دوره 10، شماره 2، تیر 1393 | ||
اسماعیل عطای صالحی؛ سیده طاهره نصیری تاکامی؛ رضا اسماعیل زاده کناری | ||
3. | بررسی عوامل موثر بر فرآیند استخراج شیره از خرمای واریته کلوته و بهینه یابی آن با استفاده از متدولوژی سطح پاسخ | |
دوره 8، شماره 3، مهر 1391 | ||
مهدی جلالی؛ اسماعیل عطای صالحی؛ محمدحسین حدادخداپرست | ||
4. | تأثیر افزودن مالت ذرت بر ویژگیهای کیفی و ماندگاری نان بربری | |
دوره 11، شماره 5، آذر و دی 1394، صفحه 620-630 | ||
امیر عباس امید فر؛ اسماعیل عطای صالحی؛ زهرا شیخ الاسلامی | ||
5. | تولید و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی شورتنینگ کماشباع با استفاده از تکنیک اورگانوژلسازی، مبتنی بر مونوآسیل گلیسرول و پلیگلیسرول استر | |
دوره 17، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 187-204 | ||
راحله محجوب؛ وحید حکیم زاده؛ اسماعیل عطای صالحی؛ جمشید فرمانی | ||