آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,091
تعداد مقالات21,679
تعداد مشاهده مقاله79,745,820
تعداد دریافت فایل اصل مقاله25,536,240
شمسایی, سیما, رضوی, سید محمد علی, عمادزاده, بهاره, عطای صالحی, اسماعیل. (1396). اثر صمغ‌های دانه ریحان و گزانتان بر ویژگی‌های فیزیکی و رئولوژیکی سس مایونز کم‌چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(1), 65-78. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.37356
سیما شمسایی; سید محمد علی رضوی; بهاره عمادزاده; اسماعیل عطای صالحی. "اثر صمغ‌های دانه ریحان و گزانتان بر ویژگی‌های فیزیکی و رئولوژیکی سس مایونز کم‌چرب". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 1, 1396, 65-78. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.37356
شمسایی, سیما, رضوی, سید محمد علی, عمادزاده, بهاره, عطای صالحی, اسماعیل. (1396). 'اثر صمغ‌های دانه ریحان و گزانتان بر ویژگی‌های فیزیکی و رئولوژیکی سس مایونز کم‌چرب', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(1), pp. 65-78. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.37356
شمسایی, سیما, رضوی, سید محمد علی, عمادزاده, بهاره, عطای صالحی, اسماعیل. اثر صمغ‌های دانه ریحان و گزانتان بر ویژگی‌های فیزیکی و رئولوژیکی سس مایونز کم‌چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 13(1): 65-78. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.37356


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب