آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,985
تعداد مقالات20,760
تعداد مشاهده مقاله35,903,016
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,662,369

1.

تهیه سامانه امولسیون  ژل سرد با استفاده از پیکرینگ های کمپلکس ایزوله پروتئین سویا-صمغ دانه ریحان به‌عنوان جایگزین چربی در خامه

دوره 17، شماره 2، خرداد و تیر 1400، صفحه 365-378
سیما ناجی طبسی؛ الهام مهدیان؛ اکرم آریان فر؛ سارا ناجی طبسی

2.

تولید سس مایونز با چربی کاهش‌یافته با استفاده از نانوامولسیون پایدارشده با پیکرینگ‌های کمپلکس کازئین و صمغ قدومه شیرازی

دوره 20، شماره 4، مهر و آبان 1403، صفحه 369-380
آتنا مدیری دوم؛ اکرم آریان فر؛ سارا ناجی طبسی؛ وحید حکیم زاده

3.

تولید مافین با روغن کاهش یافته با استفاده از اولئوژل کمپلکس محلول پروتئین سفیده تخم مرغ و صمغ زانتان به روش قالب گیری کف

دوره 18، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1401، صفحه 40-50
رضا جابری؛ احمد پدرام نیا؛ سارا ناجی طبسی؛ امیرحسین الهامی راد؛ مسعود شفافی

4.

تولید نانوامولسیون بر پایه روغن بادام شیرین و کنجد با استفاده از امواج فراصوت و ارزیابی ویژگی‌های آن

دوره 18، شماره 4، مهر و آبان 1401، صفحه 514-526
معصومه حیدری قره چشمه؛ اکرم آریان فر؛ الهام مهدیان؛ سارا ناجی طبسی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب