تعداد نشریات | 49 |
تعداد شمارهها | 1,798 |
تعداد مقالات | 19,109 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,405,271 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 5,734,276 |
1. | تهیه سامانه امولسیون ژل سرد با استفاده از پیکرینگ های کمپلکس ایزوله پروتئین سویا-صمغ دانه ریحان بهعنوان جایگزین چربی در خامه | |
دوره 17، شماره 2، خرداد و تیر 1400، صفحه 365-378 | ||
سیما ناجی طبسی؛ الهام مهدیان؛ اکرم آریان فر؛ سارا ناجی طبسی | ||
2. | تولید سس مایونز با چربی کاهش یافته با استفاده از نانوامولسیون پایدارشده با پیکرینگهای کمپلکس کازئین و صمغ قدومه شیرازی | |
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 09 اسفند 1401 | ||
اکرم آریان فر؛ آتنا مدیری دوم؛ وحید حکیم زاده؛ سارا ناجی طبسی | ||
3. | تولید مافین با روغن کاهش یافته با استفاده از اولئوژل کمپلکس محلول پروتئین سفیده تخم مرغ و صمغ زانتان به روش قالب گیری کف | |
دوره 18، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1401، صفحه 40-50 | ||
رضا جابری؛ احمد پدرام نیا؛ سارا ناجی طبسی؛ امیرحسین الهامی راد؛ مسعود شفافی | ||
4. | تولید نانوامولسیون بر پایه روغن بادام شیرین و کنجد با استفاده از امواج فراصوت و ارزیابی ویژگیهای آن | |
دوره 18، شماره 4، مهر و آبان 1401، صفحه 514-526 | ||
معصومه حیدری قره چشمه؛ اکرم آریان فر؛ الهام مهدیان؛ سارا ناجی طبسی | ||