آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,125
تعداد مقالات21,990
تعداد مشاهده مقاله94,157,099
تعداد دریافت فایل اصل مقاله28,893,273
داوطلب, مریم, ناجی طبسی, سارا, شهیدی, مصطفی. (1404). بهبود خصوصیات فیزیکومکانیکی برنج اکسترود شده مخلوط آرد کینوا-برنج با استفاده از ژل پرشده- امولسیون پیکرینگ حاوی بتاکاروتن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(2), 179-198. doi: 10.22067/ifstrj.2024.89650.1361
مریم داوطلب; سارا ناجی طبسی; مصطفی شهیدی. "بهبود خصوصیات فیزیکومکانیکی برنج اکسترود شده مخلوط آرد کینوا-برنج با استفاده از ژل پرشده- امولسیون پیکرینگ حاوی بتاکاروتن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 21, 2, 1404, 179-198. doi: 10.22067/ifstrj.2024.89650.1361
داوطلب, مریم, ناجی طبسی, سارا, شهیدی, مصطفی. (1404). 'بهبود خصوصیات فیزیکومکانیکی برنج اکسترود شده مخلوط آرد کینوا-برنج با استفاده از ژل پرشده- امولسیون پیکرینگ حاوی بتاکاروتن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(2), pp. 179-198. doi: 10.22067/ifstrj.2024.89650.1361
داوطلب, مریم, ناجی طبسی, سارا, شهیدی, مصطفی. بهبود خصوصیات فیزیکومکانیکی برنج اکسترود شده مخلوط آرد کینوا-برنج با استفاده از ژل پرشده- امولسیون پیکرینگ حاوی بتاکاروتن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1404; 21(2): 179-198. doi: 10.22067/ifstrj.2024.89650.1361


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب