آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,118
تعداد مقالات21,939
تعداد مشاهده مقاله93,874,499
تعداد دریافت فایل اصل مقاله28,322,436

1.

تأثیر فرآیند حرارت‌دهی مرطوب و خشک و اندازه ذرات آرد گندم بر رئولوژی خمیر و بیاتی نان حجیم

صفحه 133-146
محمد فضلی راد؛ جعفر میلانی؛ سپیده حقیقت خرازی

2.

ریزپوشانی عصاره چغندر قرمز بر پایه بتالائین با استفاده از روش توده‌ای‌سازی مرکب در پاستیل

صفحه 147-164
عاطفه قورچی؛ اکرم آریان فر؛ وحید حکیم زاده؛ سارا ناجی طبسی

3.

بررسی اثر اسیدهای آلی (آسکوربیک، سیتریک، مالیک و تارتاریک) در غلظت‌های مختلف بر ویسکوزیته و خصوصیات رئولوژیکی صمغ دانه بالنگو

صفحه 165-178
فخرالدین صالحی؛ مریم تشکری؛ کیمیا ثمری

4.

بهبود خصوصیات فیزیکومکانیکی برنج اکسترود شده مخلوط آرد کینوا-برنج با استفاده از ژل پرشده- امولسیون پیکرینگ حاوی بتاکاروتن

صفحه 179-198
مریم داوطلب؛ سارا ناجی طبسی؛ مصطفی شهیدی

5.

بررسی تأثیر صمغ ریشه گیاه سریش به‌عنوان جانشین چربی بر ویژگی‌های فیزیکی، حسی و رئولوژیکی بستنی کم‌چرب

صفحه 199-215
فاطمه سبزه‌میدانی؛ مسعود تقی زاده؛ محمدصالح همتی حسن پور

6.

بررسی و ارزیابی نیوزوم‌های حاوی روغن کتان و کروسین با دو روش حباب و حرارتی

صفحه 217-234
پریسا مردانی؛ قدیر رجب زاده؛ بیژن ملائکه نیکویی؛ آرام بستان

7.

بررسی اثر پوشش طبیعی نانوکیتوزان و نانوهیدروکسی آپاتیت بر صفات فیزیولوژیکی و ماندگاری قارچ دکمه‌ای (Agaricus bisporus)

صفحه 235-251
زهرا ضیائی قهنویه؛ محمدرضا راجی؛ عبدالله احتشام نیا؛ سید سجاد سهرابی

8.

بررسی اثر پلاسمای سرد بر روی خواص فیزیکو شیمیایی و میکروبی گلاب

صفحه 253-260
زینب رحمانی؛ پاشا احمدی؛ رضا شرافتی چالشتری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب