آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,150
تعداد مقالات22,418
تعداد مشاهده مقاله101,769,205
تعداد دریافت فایل اصل مقاله44,069,336
سبزه‌میدانی, فاطمه, تقی زاده, مسعود, همتی حسن پور, محمدصالح. (1404). بررسی تأثیر صمغ ریشه گیاه سریش به‌عنوان جانشین چربی بر ویژگی‌های فیزیکی، حسی و رئولوژیکی بستنی کم‌چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(2), 199-215. doi: 10.22067/ifstrj.2025.89668.1363
فاطمه سبزه‌میدانی; مسعود تقی زاده; محمدصالح همتی حسن پور. "بررسی تأثیر صمغ ریشه گیاه سریش به‌عنوان جانشین چربی بر ویژگی‌های فیزیکی، حسی و رئولوژیکی بستنی کم‌چرب". سامانه مدیریت نشریات علمی, 21, 2, 1404, 199-215. doi: 10.22067/ifstrj.2025.89668.1363
سبزه‌میدانی, فاطمه, تقی زاده, مسعود, همتی حسن پور, محمدصالح. (1404). 'بررسی تأثیر صمغ ریشه گیاه سریش به‌عنوان جانشین چربی بر ویژگی‌های فیزیکی، حسی و رئولوژیکی بستنی کم‌چرب', سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(2), pp. 199-215. doi: 10.22067/ifstrj.2025.89668.1363
سبزه‌میدانی, فاطمه, تقی زاده, مسعود, همتی حسن پور, محمدصالح. بررسی تأثیر صمغ ریشه گیاه سریش به‌عنوان جانشین چربی بر ویژگی‌های فیزیکی، حسی و رئولوژیکی بستنی کم‌چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1404; 21(2): 199-215. doi: 10.22067/ifstrj.2025.89668.1363


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب