آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,090
تعداد مقالات21,628
تعداد مشاهده مقاله73,358,179
تعداد دریافت فایل اصل مقاله24,828,994

1.

بررسی تأثیر فرایند هیدروترمال بر خواص رئولوژیکی بتاگلوکان یولاف

دوره 16، شماره 2، خرداد و تیر 1399، صفحه 271-286
اعظم ستاری؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ زینب رفتنی امیری؛ علی پاکدین پاریزی

2.

بسته‌بندی زیست‌تخریب‌پذیر ساخته‌شده از پروتئین

دوره 20، شماره 6، بهمن و اسفند 1403، صفحه 171-200
ثمر صحرائی؛ جعفر محمدزاده میلانی

3.

تأثیر افزودن شیرخشک بر ویژگی های کیفی کیک یزدی

دوره 13، شماره 4، مهر و آبان 1396، صفحه 436-445
سیده معصومه پورسید؛ علی معتمدزادگان؛ جعفر محمدزاده میلانی

4.

تأثیر پوشش کیتوزان با درجات مختلف استیل‌زدایی در ماندگاری قارچ دکمه‌ای خوراکی (Agaricus bisporus)

دوره 21، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1404، صفحه 13-27
هدی قربانزاده؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ علی معتمدزادگان

5.

تأثیر حرارت‌دهی خشک و مرطوب و اندازه ذرات آرد برنج بر کیفیت نان بدون گلوتن

دوره 20، شماره 2، خرداد و تیر 1403، صفحه 281-293
علی هاشمی شکتایی؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ علی معتمدزادگان؛ سپیده حقیقت خرازی

6.

تأثیر فرآیند حرارت‌دهی مرطوب و خشک و اندازه ذرات آرد گندم بر رئولوژی خمیر و بیاتی نان حجیم

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 03 اردیبهشت 1404
محمد فضلی راد؛ جعفر میلانی؛ سپیده حقیقت خرازی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب