آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,994
تعداد مقالات20,833
تعداد مشاهده مقاله40,320,209
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,455,351

1.

آنالیز انتقال حرارت و جرم طی فرآیند سرخ‌کردن خلال سیب‌زمینی

دوره 13، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 379-392
حسن صباغی؛ امان محمد ضیایی فر؛ مهدی کاشانی نژاد

2.

ارزیابی خصوصیات حسی و بافتی مغز بادام‌زمینی برشته شده با روش رگرسیون حداقل مربعات جزئی

دوره 13، شماره 4، مهر و آبان 1396، صفحه 540-552
هادی باقری؛ مهدی کاشانی نژاد؛ مهران اعلمی؛ امان محمد ضیایی فر

3.

بررسی تاثیر پوشش‌دهی بر جذب روغن طی فرآیند سرخ کردن عمیق شیرینی سنتی پیشمه

دوره 14، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 561-571
نجیمه تقوی؛ امان محمد ضیایی فر؛ حبیب الله میرزایی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ حسن صباغی

4.

بررسی عددی تغییرات منطقه سرد کنسرو غذایی نشاسته‌ای تحت تاثیر غلظت نشاسته و دمای اولیه پر کردن

دوره 13، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1396، صفحه 129-140
آزاده رنجبر ندامانی؛ امان محمد ضیایی فر؛ مهدی پروینی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ یحیی مقصودلو

5.

بررسی مکانیکی تخریب بافت خلال سیب‌زمینی طی فرآیند سرخ‌کردن

دوره 13، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1396، صفحه 92-104
حسن صباغی؛ امان محمد ضیایی فر؛ مهدی کاشانی نژاد

6.

بهینه‌سازی اعمال نیروی گریز از مرکز جهت کاهش جذب روغن با استفاده از روش سطح پاسخ و الگوریتم ژنتیک

دوره 10، شماره 1، فروردین 1393
مسعود هاشمی شهرکی؛ امان محمد ضیایی فر؛ مهدی کاشانی نژاد؛ محمد قربانی

7.

بهینه‌سازی راندمان تولید پودر رب گوجه‌فرنگی با استفاده از خشک‌کن پاششی و ارزیابی ویژگی‌های کیفی آن

دوره 13، شماره 5، آذر و دی 1396، صفحه 647-662
عادل دزیانی؛ امان محمد ضیایی فر؛ سید مهدی جعفری؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک

8.

بهینه‌سازی فرایند رفع انجماد گوشت مرغ چرخ شده توسط روش ترکیبی تشعشع مادون قرمز- هوای گرم با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 14، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 461-472
مینا داودی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ امان محمد ضیایی فر؛ محمد قربانی

9.

پوست گیری کیوی با فناوری حرارتی مادون قرمز: تأثیر پارامترهای عملیاتی بر عملکرد پوست گیری

دوره 14، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 629-644
زهرا محمدی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ امان محمد ضیایی فر؛ محمد قربانی

10.

پیش‌بینی ضرایب انتقال حرارت سطحی و کینتیک های انتقال جرم نمونه های بادمجان طی فرایند سرخ کردن عمیق با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی (ANN)

دوره 13، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 333-345
صفیه خلیلیان؛ امان محمد ضیایی فر؛ علی اصغری؛ مهدی کاشانی نژاد؛ محبت محبی

11.

تاثیر پیش حرارت‌دهی امواج مادون قرمز و میدان الکتریکی پالسی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی آب گوجه‌فرنگی

دوره 15، شماره 2، خرداد و تیر 1398، صفحه 297-307
سارا آقاجان زاده سورکی؛ امان محمد ضیایی فر؛ مهدی کاشانی نژاد؛ عباس رضائی اصل

12.

تجزیه و تحلیل پروفیل بافتی (TPA) برش‌های سیب خشک‌شده با پرتودهی مادون قرمز با روش حرارت‌دهی متناوب

دوره 16، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1399، صفحه 57-72
حسن صباغی؛ امان محمد ضیایی فر؛ مهدی کاشانی نژاد

13.

تخمین ضریب انتقال حرارت جابجایی به‌عنوان تابعی از نرخ کاهش آب طی فرآیند سر‌خ کردن

دوره 11، شماره 4، مهر و آبان 1394، صفحه 473-484
حسن صباغی؛ امان محمد ضیایی فر؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهدی کاشانی نژاد؛ حبیب الله میرزایی

14.

سینتیک تخریب ویتامین C (L-آسکوربیک اسید) طی بلانچینگ خشک مادون قرمز و آبزدایی همزمان برش‌های سیب با روش حرارت‌دهی متناوب

دوره 14، شماره 5، آذر و دی 1397، صفحه 789-802
حسن صباغی؛ امان محمد ضیایی فر؛ مهدی کاشانی نژاد

15.

شبیه‌سازی کنترل‌کننده فازی دما طی فرآیند بلانچینگ خشک و آب‎زدایی مادون قرمز برش‌های سیب با روش حرارت‌دهی متناوب

دوره 16، شماره 6، بهمن و اسفند 1399، صفحه 133-150
حسن صباغی؛ امان محمد ضیایی فر؛ مهدی کاشانی نژاد

16.

مدل‌سازی برخی از خصوصیات شیمیایی روغن سیاه‌دانه تحت تاثیر پیش‌تیمار مایکروویو و سرعت دورانی پرس مارپیچی

دوره 14، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1397، صفحه 17-26
حمید بخش ابادی؛ حبیب الله میرزایی؛ علیرضا قدس ولی؛ سید مهدی جعفری؛ امان محمد ضیایی فر

17.

مدل‌سازی تبدیل جزء برای تغیییرات رنگ سیب در فرآیند هم‌زمان آنزیم‌بری خشک و آب‌زدایی با روش پرتودهی متناوب مادون قرمز

دوره 14، شماره 2، خرداد و تیر 1397، صفحه 383-397
حسن صباغی؛ امان محمد ضیایی فر؛ مهدی کاشانی نژاد



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب