تعداد نشریات | 50 |
تعداد شمارهها | 1,878 |
تعداد مقالات | 19,739 |
تعداد مشاهده مقاله | 12,609,958 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 7,719,529 |
1. | بهینهسازی میزان کانژوگه شدن پروتئینهای ایزوله سویا با دکستران در شرایط مختلف واکنش مایلارد | |
دوره 12، شماره 4، مهر و آبان 1395، صفحه 526-532 | ||
ساره بوستانی؛ محمود امینلاری؛ مرضیه موسوی نسب؛ مهرداد نیاکوثری؛ غلامرضا مصباحی | ||
2. | تغییرات خصوصیات عملکردی و پایداری پروتئینهای سویای متصل شده به دکستران با استفاده از واکنش طبیعی مایلارد | |
دوره 13، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1396، صفحه 180-190 | ||
ساره بوستانی؛ مرضیه موسوی نسب؛ محمود امینلاری؛ مهرداد نیاکوثری؛ غلامرضا مصباحی | ||
3. | تولید و بررسی خصوصیات کیک اسفنجی تولید شده با شیره انگور | |
دوره 13، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 415-425 | ||
بهاره شهیدی؛ مریم کلانتری؛ ساره بوستانی | ||
4. | خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکردی کانژوگههای پروتئینهای سویای رسوبیافته با اسید و مالتودکسترین | |
دوره 12، شماره 4، مهر و آبان 1395، صفحه 453-462 | ||
ساره بوستانی؛ محمود امینلاری؛ مرضیه موسوی نسب؛ مهرداد نیاکوثری؛ غلامرضا مصباحی | ||