آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,962
تعداد مقالات20,581
تعداد مشاهده مقاله27,880,663
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,323,140

1.

بهینه‌سازی میزان کانژوگه شدن پروتئین‌های ایزوله سویا با دکستران در شرایط مختلف واکنش مایلارد

دوره 12، شماره 4، مهر و آبان 1395، صفحه 526-532
ساره بوستانی؛ محمود امینلاری؛ مرضیه موسوی نسب؛ مهرداد نیاکوثری؛ غلامرضا مصباحی

2.

تغییرات خصوصیات عملکردی و پایداری پروتئین‌های سویای متصل شده به دکستران با استفاده از واکنش طبیعی مایلارد

دوره 13، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1396، صفحه 180-190
ساره بوستانی؛ مرضیه موسوی نسب؛ محمود امینلاری؛ مهرداد نیاکوثری؛ غلامرضا مصباحی

3.

تولید و بررسی خصوصیات کیک اسفنجی تولید شده با شیره انگور

دوره 13، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 415-425
بهاره شهیدی؛ مریم کلانتری؛ ساره بوستانی

4.

خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکردی کانژوگه‌های پروتئین‌های سویای رسوب‌یافته با اسید و مالتودکسترین

دوره 12، شماره 4، مهر و آبان 1395، صفحه 453-462
ساره بوستانی؛ محمود امینلاری؛ مرضیه موسوی نسب؛ مهرداد نیاکوثری؛ غلامرضا مصباحی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب