بوستانی, ساره, امینلاری, محمود, موسوی نسب, مرضیه, نیاکوثری, مهرداد, مصباحی, غلامرضا. (1395). بهینهسازی میزان کانژوگه شدن پروتئینهای ایزوله سویا با دکستران در شرایط مختلف واکنش مایلارد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(4), 526-532. doi: 10.22067/ifstrj.v12i4.38777
ساره بوستانی; محمود امینلاری; مرضیه موسوی نسب; مهرداد نیاکوثری; غلامرضا مصباحی. "بهینهسازی میزان کانژوگه شدن پروتئینهای ایزوله سویا با دکستران در شرایط مختلف واکنش مایلارد". سامانه مدیریت نشریات علمی, 12, 4, 1395, 526-532. doi: 10.22067/ifstrj.v12i4.38777
بوستانی, ساره, امینلاری, محمود, موسوی نسب, مرضیه, نیاکوثری, مهرداد, مصباحی, غلامرضا. (1395). 'بهینهسازی میزان کانژوگه شدن پروتئینهای ایزوله سویا با دکستران در شرایط مختلف واکنش مایلارد', سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(4), pp. 526-532. doi: 10.22067/ifstrj.v12i4.38777
بوستانی, ساره, امینلاری, محمود, موسوی نسب, مرضیه, نیاکوثری, مهرداد, مصباحی, غلامرضا. بهینهسازی میزان کانژوگه شدن پروتئینهای ایزوله سویا با دکستران در شرایط مختلف واکنش مایلارد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 12(4): 526-532. doi: 10.22067/ifstrj.v12i4.38777