آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,970
تعداد مقالات20,260
تعداد مشاهده مقاله19,778,333
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,104,485

1.

بررسی تأثیر اسانس‌های ریحان و مریم گلی کبیر بر رشد لیستریا مونوسیتوژنز و آسپرژیلوس فلاووس در پنیر سفید ایرانی

دوره 12، شماره 2، خرداد و تیر 1395، صفحه 286-295
مریم عزیزخانی؛ فهیمه توریان؛ مریم بریری

2.

بررسی تاثیر آنتی‌اکسیدانی اسانس بخش‌های هوایی مریم‌گلی کبیر (Salvia sclarea) و ریحان (Ocimum basilicum) در پنیر سفید ایرانی

دوره 13، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 346-362
فهیمه توریان؛ مریم عزیزخانی

3.

بهبود پایداری اکسیداسیون روغن کانولا با استفاده از عصاره میوه گیاه زنیان به‌عنوان یک آنتی‌اکسیدان طبیعی

دوره 15، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1398، صفحه 13-24
فهیمه توریان؛ مریم عزیزخانی

4.

تاثیر کنستانتره آب نارنج و پوشش خوراکی کیتوزان غنی شده با اسانس فلفل سیاه بر بهبود خواص آنتی‌اکسیدانی و حسی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین کمان

دوره 15، شماره 2، خرداد و تیر 1398، صفحه 381-394
فهیمه توریان؛ مریم عزیزخانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب