آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,007
تعداد مقالات20,941
تعداد مشاهده مقاله44,597,432
تعداد دریافت فایل اصل مقاله19,197,630
توریان, فهیمه, عزیزخانی, مریم. (1398). تاثیر کنستانتره آب نارنج و پوشش خوراکی کیتوزان غنی شده با اسانس فلفل سیاه بر بهبود خواص آنتی‌اکسیدانی و حسی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین کمان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(2), 381-394. doi: 10.22067/ifstrj.v15i2.71775
فهیمه توریان; مریم عزیزخانی. "تاثیر کنستانتره آب نارنج و پوشش خوراکی کیتوزان غنی شده با اسانس فلفل سیاه بر بهبود خواص آنتی‌اکسیدانی و حسی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین کمان". سامانه مدیریت نشریات علمی, 15, 2, 1398, 381-394. doi: 10.22067/ifstrj.v15i2.71775
توریان, فهیمه, عزیزخانی, مریم. (1398). 'تاثیر کنستانتره آب نارنج و پوشش خوراکی کیتوزان غنی شده با اسانس فلفل سیاه بر بهبود خواص آنتی‌اکسیدانی و حسی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین کمان', سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(2), pp. 381-394. doi: 10.22067/ifstrj.v15i2.71775
توریان, فهیمه, عزیزخانی, مریم. تاثیر کنستانتره آب نارنج و پوشش خوراکی کیتوزان غنی شده با اسانس فلفل سیاه بر بهبود خواص آنتی‌اکسیدانی و حسی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین کمان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 15(2): 381-394. doi: 10.22067/ifstrj.v15i2.71775


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب