1.

The Effect of Replacing the Cocoa Powder with Coffee Silver Skin on Physical, Textural and Sensory Properties of Dark Chocolate

دوره 10، شماره 2، تابستان 1393
محمدباقر حبیبی نجفی؛ محبت محبی؛ فخری شهیدی؛ سید علی مرتضوی

2.

اثر اسانس های طبیعی آویشن و زنیان برجلوگیری از رشد آسپژریلوس پارازتیکوس در پسته

دوره 1، شماره 1، بهار و تابستان 1384
معصومه مهربان سنگ آتش؛ هاشم پورآذرنگ؛ سید علی مرتضوی؛ عبدالمجید مسکوکی؛ اشرف گوهری اردبیلی

3.

اثر اسید سیتریک بر خصوصیات خمیری و قدرت تورم نشاسته با آمیلوز پایین و بالا در برنج

دوره 10، شماره 4، زمستان 1393، صفحه 299-306
سید علی مرتضوی؛ فریده طباطبایی یزدی؛ آرش کوچکی

4.

اثر جایگزینی عسل، خرما و گوار بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافت و ویسکوزیته

دوره 7، شماره 2، تابستان 1390
الناز میلانی؛ هما بقایی؛ سید علی مرتضوی

5.

اثر صمغ گوار و آنزیم آلفا آمیلاز بر بهبود کیفیت نان بربری نیم پز منجمد

دوره 11، شماره 5، آذر و دی 1394، صفحه 508-520
سید علی مرتضوی؛ زهرا شیخ الاسلامی؛ مهدی قیافه داودی

6.

اثر کاهش لاکتوز با کمک اولترافیلتراسیون بر میزان استالدهید و ویژگی‌های حسی دوغ

دوره 15، شماره 5، آذر و دی 1398، صفحه 613-622
رضا مبصرفر؛ سید علی مرتضوی

7.

ارزیابی بقاء باکتری ریزپوشانی شده لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس(La-5) در طول دوره نگهداری بستنی ماستی سین بایوتیک

دوره 8، شماره 3، پاییز 1391
عباس احمدی؛ سید علی مرتضوی؛ الناز میلانی؛ رضا رضایی مکرم

8.

ارزیابی پروفیل جمعیت میکروبی پنیر سنتی کردی و ارتباط آن با ویژگی های فیزیکوشمیایی و حسی فراورده در طول دوره رسیدگی

دوره 11، شماره 2، خرداد و تیر 1394، صفحه 140-151
سید علی مرتضوی؛ الناز میلانی؛ مرضیه معین فرد

9.

امکان سنجی تشخیص ویروس هپاتیت A (HAV) درشیر با بکارگیری تکنیک الایزا

دوره 1، شماره 1، بهار و تابستان 1384
مسعود یاورمنش؛ سید علی مرتضوی؛ مهدی نصیری محلاتی؛ جواد بارویی

10.

بررسی اثر پودر جوانه گندم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی کفیر

دوره 15، شماره 4، مهر و آبان 1398، صفحه 395-406
سهیلا احمدیان مسک؛ فریده طباطبایی یزدی؛ سید علی مرتضوی؛ آرش کوچکی

11.

بررسی اثر حلال و تکنیک استخراج بر ترکیب اسیدهای چرب روغن پسته

دوره 10، شماره 2، تابستان 1393
سید علی مرتضوی؛ علی اکبر شعبانی؛ امیرحسین الهامی راد؛ مهرداد طاهری؛ مجتبی حیدری مجد

12.

بررسی اثر دوره نگهداری بر ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش شده تولیدی از مخلوط شیر گاو و شیر سویا

دوره 6، شماره 3، پاییز 1389
محسن قدس روحانی؛ سید علی مرتضوی؛ مصطفی مظاهری تهرانی

13.

بررسی اثر صمغ های دانه قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) و گزانتان بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان حاصل از آرد گندم

دوره 7، شماره 1، بهار 1390
آرش کوچکی؛ فخری شهیدی؛ سید علی مرتضوی؛ مهدی کریمی؛ الناز میلانی

14.

بررسی اثر ضد باکتریایی نایسین به دو فرم آزاد و نانوانکپسوله در لیپوزوم بر ماندگاری و کاهش جمعیت لیستریایی پنیر سفید ایرانی فراپالایش

دوره 7، شماره 3، پاییز 1390
الهام زایرزاده؛ سید علی مرتضوی؛ محمود رضا جعفری؛ سیما افشارنژاد؛ فریده طباطبایی یزدی؛ مهدی نصیری محلاتی

15.

بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره آویشن باغی بر Salmonella enteritidise PT4 موجود در سس مایونز

دوره 6، شماره 2، تابستان 1389
فاطمه ضابطیان حسینی؛ سید علی مرتضوی؛ بی بی صدیقه فضلی بزاز؛ آرش کوچکی؛ شادی بلوریان

16.

بررسی‌اثرواریته‌وزمان‌نگهداری بر‌ویژگیهای‌فیزیکی‌رب‌گوجه‌فرنگی‌

دوره 1، شماره 1، بهار و تابستان 1384
محمد رضا عدالتیان دوم؛ منوچهر حامدی؛ سید علی مرتضوی؛ مصطفی مظاهری تهرانی

17.

بررسی امکان تولید فیلم ضدمیکروبی بر پایه کازئینات سدیم و اسانس آویشن شیرازی

دوره 9، شماره 3، پاییز 1392
هاشم رضوی سطوتی؛ سید علی مرتضوی؛ منیرالسادات شاکری؛ شهرام بیرقی طوسی؛ الهام اسدالهی

18.

بررسی تأثیر بر هم کنش100 Hi-Cap و Tween 80 بر خصوصیات امولسیون روغن هل در آب و میکروکپسول تهیه شده از آن

دوره 6، شماره 4، زمستان 1389
رسول کدخدایی؛ سید علی مرتضوی؛ فریده طباطبایی یزدی

19.

بررسی تغییرات آنتالپی نان های مسطح ایرانی و باگت طی مدت نگهداری

دوره 1، شماره 2، پاییز و زمستان 1384
بهزاد ناصحی؛ سید علی مرتضوی؛ سید محمد علی رضوی

20.

بررسی سطوح مختلف ریزجلبک Spirulina platensis بر ریز ساختار و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی پاستیل کیوی

دوره 12، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1395، صفحه 21-33
اسماعیل خزایی؛ فخری شهیدی؛ سید علی مرتضوی؛ محبت محبی

21.

بررسی شرایط تولید و خشک‌کردن شیر موز به روش کف پوشی با مایکرویو و بررسی خصوصیات پودر

دوره 14، شماره 2، خرداد و تیر 1397، صفحه 283-296
فاطمه پورحاجی؛ فریده طباطبایی؛ سید علی مرتضوی؛ محبت محبی؛ مصطفی مظاهری تهرانی

22.

بررسی عوامل مؤثر بر تشکیل و خصوصیات نانوامولسیون تثبیت شده با کازئینات سدیم و Tween 80

دوره 6، شماره 1، بهار 1389
رسول کدخدایی؛ سید علی مرتضوی

23.

بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی شیر میوه ی آلبالو-زرشک بر مبنای شیر سویا

دوره 8، شماره 1، بهار 1391
اشرف نظریان؛ سید علی مرتضوی؛ مجید عرب عامری؛ مرضیه بلندی؛ محمد مهدی کریم خانی

24.

بررسی و مقایسه جایگزینی ملاس توسط خرما، کشمش و آب پنیر در تولید مخمر نانوایی (S. cerevisiae)

دوره 10، شماره 1، بهار 1393
پرنیان پزشکی؛ عبدالمجید مسکوکی؛ محمد الهی؛ سید علی مرتضوی

25.

بررسی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی نانوامولسیون اسانس گریپ فروت بر میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا: یک مطالعه آزمایشگاهی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 24 شهریور 1400
حسین زنگانه؛ فخری شهیدی؛ سید علی مرتضوی؛ بهروز علیزاده بهبهانی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.