آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,155
تعداد مقالات22,242
تعداد مشاهده مقاله98,302,580
تعداد دریافت فایل اصل مقاله35,866,916
فرهمندفر, رضا, مرتضوی, سید علی, طباطبایی یزدی, فریده, کوچکی, آرش. (1393). اثر اسید سیتریک بر خصوصیات خمیری و قدرت تورم نشاسته با آمیلوز پایین و بالا در برنج. سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(4), 299-306. doi: 10.22067/ifstrj.v10i4.43720
رضا فرهمندفر; سید علی مرتضوی; فریده طباطبایی یزدی; آرش کوچکی. "اثر اسید سیتریک بر خصوصیات خمیری و قدرت تورم نشاسته با آمیلوز پایین و بالا در برنج". سامانه مدیریت نشریات علمی, 10, 4, 1393, 299-306. doi: 10.22067/ifstrj.v10i4.43720
فرهمندفر, رضا, مرتضوی, سید علی, طباطبایی یزدی, فریده, کوچکی, آرش. (1393). 'اثر اسید سیتریک بر خصوصیات خمیری و قدرت تورم نشاسته با آمیلوز پایین و بالا در برنج', سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(4), pp. 299-306. doi: 10.22067/ifstrj.v10i4.43720
فرهمندفر, رضا, مرتضوی, سید علی, طباطبایی یزدی, فریده, کوچکی, آرش. اثر اسید سیتریک بر خصوصیات خمیری و قدرت تورم نشاسته با آمیلوز پایین و بالا در برنج. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 10(4): 299-306. doi: 10.22067/ifstrj.v10i4.43720


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب