آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,965
تعداد مقالات20,196
تعداد مشاهده مقاله17,384,457
تعداد دریافت فایل اصل مقاله9,391,271

1.

اثر درجه چرخ‌کردن بر ویژگی‌های رنگی گوشت گاو، شتر و شترمرغ

صفحه 291-298
فاطمه حیدری؛ محمد جواد وریدی؛ مهدی وریدی

2.

اثر اسید سیتریک بر خصوصیات خمیری و قدرت تورم نشاسته با آمیلوز پایین و بالا در برنج

صفحه 299-306
رضا فرهمندفر؛ سید علی مرتضوی؛ فریده طباطبایی یزدی؛ آرش کوچکی

3.

تخمین پایداری اکسایشی گردو با استفاده از روش آزمون تسریع‌شده عمر ماندگاری

صفحه 307-317
حامد حسینی؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ یحیی مقصودلو

4.

بررسی اثر جایگزینی آرد سورگوم بر رفتار فارینوگرافی و ویسکوالاستیک خمیرآرد گندم

صفحه 318-326
هادی باقری؛ محبت محبی؛ آرش کوچکی

5.

بررسی و بهینه‌یابی خشک کردن تمشک و انرژی مصرفی آن در روش خشک کردن ترکیبی بسترسیال-مایکروویو با کمک روش سطح پاسخ

صفحه 327-336
قاسم یوسفی؛ زهرا امام جمعه

6.

مطالعه خواص فیزیکوشیمیایی فیلم نانوکامپوزیت فعال آنتی‎اکسیدانی برپایه پلی‌ لاکتیک اسید

صفحه 337-348
هادی الماسی؛ بابک قنبرزاده؛ جلال دهقان نیا؛ علی اکبر انتظامی؛ اصغر خسروشاهی اصل

7.

مدل‌سازی جذب روغن قطعات سیب‌زمینی پیش‌تیمارشده با اولتراسوند، مایکروویو و آبگیری اسمزی طی فرآیند سرخ‎کردن عمیق

صفحه 349-362
مهدی برمور؛ جلال دهقان نیا؛ بابک قنبرزاده

8.

خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و آنتی‌اکسیدانی چهار رقم آلبالو خشک‌شده به‌روش اسمزی

صفحه 363-374
سودابه عین افشار

9.

بررسی اثر صمغ های زانتان و قدومه شهری بر کیفیت و ماندگاری کیک شیفون

صفحه 375-386
سپیده امیرآبادی؛ آرش کوچکی؛ محبت محبی

10.

استخراج روغن تاجریزی سیاه به‌کمک سیال فوق‌بحرانی دی‌اکسید کربن

صفحه 387-393
سیمین غلامی اوارشک؛ جواد سرگلزایی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب