1.

اثر درجه چرخ کردن بر ویژگی های رنگی گوشت گاو، شتر و شترمرغ

صفحه 291-298
فاطمه حیدری؛ محمد جواد وریدی؛ مهدی وریدی

2.

اثر اسید سیتریک بر خصوصیات خمیری و قدرت تورم نشاسته با آمیلوز پایین و بالا در برنج

صفحه 299-306
سید علی مرتضوی؛ فریده طباطبایی یزدی؛ آرش کوچکی

3.

تخمین پایداری اکسایشی گردو با استفاده از روش آزمون تسریع شده عمر ماندگاری

صفحه 307-317
حامد حسینی؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ یحیی مقصودلو

4.

بررسی اثر جایگزینی آرد سورگوم بر رفتار فارینوگرافی و ویسکوالاستیک خمیرآرد گندم

صفحه 318-326
محبت محبی؛ آرش کوچکی

5.

بررسی و بهینه یابی خشک کردن تمشک و انرژی مصرفی آن در روش خشک کردن ترکیبی بسترسیال- مایکروویو با کمک روش سطح پاسخ

صفحه 327-336
زهرا امام جمعه

6.

مطالعه خواص فیزیکوشیمیایی فیلم نانوکامپوزیت فعال آنتی اکسیدانی برپایه پلی لاکتیک اسید

صفحه 337-348
بابک قنبرزاده؛ جلال دهقان نیا؛ علی اکبر انتظامی؛ اصغر خسروشاهی

7.

مدل سازی جذب روغن قطعات سیب زمینی پیش تیمارشده با اولتراسوند، مایکروویو و آبگیری اسمزی طی فرآیند سرخ کردن عمیق

صفحه 349-362
مهدی برمور؛ جلال دهقان نیا؛ بابک قنبرزاده

8.

خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و آنتی اکسیدانی چهار رقم آلبالو خشک شده به روش اسمزی

صفحه 363-374
سودابه عین افشار

9.

بررسی اثر صمغ های زانتان و قدومه شهری بر کیفیت و ماندگاری کیک شیفون

صفحه 375-386
آرش کوچکی؛ محبت محبی

10.

استخراج روغن تاجریزی سیاه به کمک سیال فوق بحرانی دی اکسید کربن

صفحه 387-393
سیمین غلامی اوارشک؛ جواد سرگلزایی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.