آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,155
تعداد مقالات22,242
تعداد مشاهده مقاله98,374,814
تعداد دریافت فایل اصل مقاله35,957,682
حیدری, فاطمه, وریدی, محمد جواد, وریدی, مهدی. (1393). اثر درجه چرخ‌کردن بر ویژگی‌های رنگی گوشت گاو، شتر و شترمرغ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(4), 291-298. doi: 10.22067/ifstrj.v10i4.43719
فاطمه حیدری; محمد جواد وریدی; مهدی وریدی. "اثر درجه چرخ‌کردن بر ویژگی‌های رنگی گوشت گاو، شتر و شترمرغ". سامانه مدیریت نشریات علمی, 10, 4, 1393, 291-298. doi: 10.22067/ifstrj.v10i4.43719
حیدری, فاطمه, وریدی, محمد جواد, وریدی, مهدی. (1393). 'اثر درجه چرخ‌کردن بر ویژگی‌های رنگی گوشت گاو، شتر و شترمرغ', سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(4), pp. 291-298. doi: 10.22067/ifstrj.v10i4.43719
حیدری, فاطمه, وریدی, محمد جواد, وریدی, مهدی. اثر درجه چرخ‌کردن بر ویژگی‌های رنگی گوشت گاو، شتر و شترمرغ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 10(4): 291-298. doi: 10.22067/ifstrj.v10i4.43719


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب