آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,972
تعداد مقالات20,271
تعداد مشاهده مقاله20,499,334
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,607,034
حیدری, فاطمه, وریدی, محمد جواد, وریدی, مهدی. (1393). اثر درجه چرخ‌کردن بر ویژگی‌های رنگی گوشت گاو، شتر و شترمرغ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(4), 291-298. doi: 10.22067/ifstrj.v10i4.43719
فاطمه حیدری; محمد جواد وریدی; مهدی وریدی. "اثر درجه چرخ‌کردن بر ویژگی‌های رنگی گوشت گاو، شتر و شترمرغ". سامانه مدیریت نشریات علمی, 10, 4, 1393, 291-298. doi: 10.22067/ifstrj.v10i4.43719
حیدری, فاطمه, وریدی, محمد جواد, وریدی, مهدی. (1393). 'اثر درجه چرخ‌کردن بر ویژگی‌های رنگی گوشت گاو، شتر و شترمرغ', سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(4), pp. 291-298. doi: 10.22067/ifstrj.v10i4.43719
حیدری, فاطمه, وریدی, محمد جواد, وریدی, مهدی. اثر درجه چرخ‌کردن بر ویژگی‌های رنگی گوشت گاو، شتر و شترمرغ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 10(4): 291-298. doi: 10.22067/ifstrj.v10i4.43719


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب