آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,091
تعداد مقالات21,679
تعداد مشاهده مقاله79,629,823
تعداد دریافت فایل اصل مقاله25,518,623
حیدری, فاطمه, وریدی, محمد جواد, وریدی, مهدی. (1393). اثر درجه چرخ‌کردن بر ویژگی‌های رنگی گوشت گاو، شتر و شترمرغ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(4), 291-298. doi: 10.22067/ifstrj.v10i4.43719
فاطمه حیدری; محمد جواد وریدی; مهدی وریدی. "اثر درجه چرخ‌کردن بر ویژگی‌های رنگی گوشت گاو، شتر و شترمرغ". سامانه مدیریت نشریات علمی, 10, 4, 1393, 291-298. doi: 10.22067/ifstrj.v10i4.43719
حیدری, فاطمه, وریدی, محمد جواد, وریدی, مهدی. (1393). 'اثر درجه چرخ‌کردن بر ویژگی‌های رنگی گوشت گاو، شتر و شترمرغ', سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(4), pp. 291-298. doi: 10.22067/ifstrj.v10i4.43719
حیدری, فاطمه, وریدی, محمد جواد, وریدی, مهدی. اثر درجه چرخ‌کردن بر ویژگی‌های رنگی گوشت گاو، شتر و شترمرغ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 10(4): 291-298. doi: 10.22067/ifstrj.v10i4.43719


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب