آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,994
تعداد مقالات20,806
تعداد مشاهده مقاله38,726,570
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,176,086
حیدری, فاطمه, وریدی, محمد جواد, وریدی, مهدی. (1393). اثر درجه چرخ‌کردن بر ویژگی‌های رنگی گوشت گاو، شتر و شترمرغ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(4), 291-298. doi: 10.22067/ifstrj.v10i4.43719
فاطمه حیدری; محمد جواد وریدی; مهدی وریدی. "اثر درجه چرخ‌کردن بر ویژگی‌های رنگی گوشت گاو، شتر و شترمرغ". سامانه مدیریت نشریات علمی, 10, 4, 1393, 291-298. doi: 10.22067/ifstrj.v10i4.43719
حیدری, فاطمه, وریدی, محمد جواد, وریدی, مهدی. (1393). 'اثر درجه چرخ‌کردن بر ویژگی‌های رنگی گوشت گاو، شتر و شترمرغ', سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(4), pp. 291-298. doi: 10.22067/ifstrj.v10i4.43719
حیدری, فاطمه, وریدی, محمد جواد, وریدی, مهدی. اثر درجه چرخ‌کردن بر ویژگی‌های رنگی گوشت گاو، شتر و شترمرغ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 10(4): 291-298. doi: 10.22067/ifstrj.v10i4.43719


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب