آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,028
تعداد مقالات21,110
تعداد مشاهده مقاله47,465,616
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,348,254
حیدری, فاطمه, وریدی, محمد جواد, وریدی, مهدی. (1393). اثر درجه چرخ‌کردن بر ویژگی‌های رنگی گوشت گاو، شتر و شترمرغ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(4), 291-298. doi: 10.22067/ifstrj.v10i4.43719
فاطمه حیدری; محمد جواد وریدی; مهدی وریدی. "اثر درجه چرخ‌کردن بر ویژگی‌های رنگی گوشت گاو، شتر و شترمرغ". سامانه مدیریت نشریات علمی, 10, 4, 1393, 291-298. doi: 10.22067/ifstrj.v10i4.43719
حیدری, فاطمه, وریدی, محمد جواد, وریدی, مهدی. (1393). 'اثر درجه چرخ‌کردن بر ویژگی‌های رنگی گوشت گاو، شتر و شترمرغ', سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(4), pp. 291-298. doi: 10.22067/ifstrj.v10i4.43719
حیدری, فاطمه, وریدی, محمد جواد, وریدی, مهدی. اثر درجه چرخ‌کردن بر ویژگی‌های رنگی گوشت گاو، شتر و شترمرغ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 10(4): 291-298. doi: 10.22067/ifstrj.v10i4.43719


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب