برمور, مهدی, دهقان نیا, جلال, قنبرزاده, بابک. (1393). مدل سازی جذب روغن قطعات سیب زمینی پیش تیمارشده با اولتراسوند، مایکروویو و آبگیری اسمزی طی فرآیند سرخ کردن عمیق. سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(4), 349-362. doi: 10.22067/ifstrj.v10i4.43731
مهدی برمور; جلال دهقان نیا; بابک قنبرزاده. "مدل سازی جذب روغن قطعات سیب زمینی پیش تیمارشده با اولتراسوند، مایکروویو و آبگیری اسمزی طی فرآیند سرخ کردن عمیق". سامانه مدیریت نشریات علمی, 10, 4, 1393, 349-362. doi: 10.22067/ifstrj.v10i4.43731
برمور, مهدی, دهقان نیا, جلال, قنبرزاده, بابک. (1393). 'مدل سازی جذب روغن قطعات سیب زمینی پیش تیمارشده با اولتراسوند، مایکروویو و آبگیری اسمزی طی فرآیند سرخ کردن عمیق', سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(4), pp. 349-362. doi: 10.22067/ifstrj.v10i4.43731
برمور, مهدی, دهقان نیا, جلال, قنبرزاده, بابک. مدل سازی جذب روغن قطعات سیب زمینی پیش تیمارشده با اولتراسوند، مایکروویو و آبگیری اسمزی طی فرآیند سرخ کردن عمیق. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 10(4): 349-362. doi: 10.22067/ifstrj.v10i4.43731


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.