آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,028
تعداد مقالات21,110
تعداد مشاهده مقاله47,464,578
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,348,027
فرهمندفر, رضا, مرتضوی, سید علی, طباطبایی یزدی, فریده, کوچکی, آرش. (1393). اثر اسید سیتریک بر خصوصیات خمیری و قدرت تورم نشاسته با آمیلوز پایین و بالا در برنج. سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(4), 299-306. doi: 10.22067/ifstrj.v10i4.43720
رضا فرهمندفر; سید علی مرتضوی; فریده طباطبایی یزدی; آرش کوچکی. "اثر اسید سیتریک بر خصوصیات خمیری و قدرت تورم نشاسته با آمیلوز پایین و بالا در برنج". سامانه مدیریت نشریات علمی, 10, 4, 1393, 299-306. doi: 10.22067/ifstrj.v10i4.43720
فرهمندفر, رضا, مرتضوی, سید علی, طباطبایی یزدی, فریده, کوچکی, آرش. (1393). 'اثر اسید سیتریک بر خصوصیات خمیری و قدرت تورم نشاسته با آمیلوز پایین و بالا در برنج', سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(4), pp. 299-306. doi: 10.22067/ifstrj.v10i4.43720
فرهمندفر, رضا, مرتضوی, سید علی, طباطبایی یزدی, فریده, کوچکی, آرش. اثر اسید سیتریک بر خصوصیات خمیری و قدرت تورم نشاسته با آمیلوز پایین و بالا در برنج. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 10(4): 299-306. doi: 10.22067/ifstrj.v10i4.43720


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب