آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,965
تعداد مقالات20,196
تعداد مشاهده مقاله17,378,888
تعداد دریافت فایل اصل مقاله9,382,732
فرهمندفر, رضا, مرتضوی, سید علی, طباطبایی یزدی, فریده, کوچکی, آرش. (1393). اثر اسید سیتریک بر خصوصیات خمیری و قدرت تورم نشاسته با آمیلوز پایین و بالا در برنج. سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(4), 299-306. doi: 10.22067/ifstrj.v10i4.43720
رضا فرهمندفر; سید علی مرتضوی; فریده طباطبایی یزدی; آرش کوچکی. "اثر اسید سیتریک بر خصوصیات خمیری و قدرت تورم نشاسته با آمیلوز پایین و بالا در برنج". سامانه مدیریت نشریات علمی, 10, 4, 1393, 299-306. doi: 10.22067/ifstrj.v10i4.43720
فرهمندفر, رضا, مرتضوی, سید علی, طباطبایی یزدی, فریده, کوچکی, آرش. (1393). 'اثر اسید سیتریک بر خصوصیات خمیری و قدرت تورم نشاسته با آمیلوز پایین و بالا در برنج', سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(4), pp. 299-306. doi: 10.22067/ifstrj.v10i4.43720
فرهمندفر, رضا, مرتضوی, سید علی, طباطبایی یزدی, فریده, کوچکی, آرش. اثر اسید سیتریک بر خصوصیات خمیری و قدرت تورم نشاسته با آمیلوز پایین و بالا در برنج. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 10(4): 299-306. doi: 10.22067/ifstrj.v10i4.43720


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب