یوسفی, قاسم, امام جمعه, زهرا. (1393). بررسی و بهینهیابی خشک کردن تمشک و انرژی مصرفی آن در روش خشک کردن ترکیبی بسترسیال-مایکروویو با کمک روش سطح پاسخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(4), 327-336. doi: 10.22067/ifstrj.v10i4.43724
قاسم یوسفی; زهرا امام جمعه. "بررسی و بهینهیابی خشک کردن تمشک و انرژی مصرفی آن در روش خشک کردن ترکیبی بسترسیال-مایکروویو با کمک روش سطح پاسخ". سامانه مدیریت نشریات علمی, 10, 4, 1393, 327-336. doi: 10.22067/ifstrj.v10i4.43724
یوسفی, قاسم, امام جمعه, زهرا. (1393). 'بررسی و بهینهیابی خشک کردن تمشک و انرژی مصرفی آن در روش خشک کردن ترکیبی بسترسیال-مایکروویو با کمک روش سطح پاسخ', سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(4), pp. 327-336. doi: 10.22067/ifstrj.v10i4.43724
یوسفی, قاسم, امام جمعه, زهرا. بررسی و بهینهیابی خشک کردن تمشک و انرژی مصرفی آن در روش خشک کردن ترکیبی بسترسیال-مایکروویو با کمک روش سطح پاسخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 10(4): 327-336. doi: 10.22067/ifstrj.v10i4.43724