عین افشار, سودابه. (1393). خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و آنتی اکسیدانی چهار رقم آلبالو خشک شده به روش اسمزی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(4), 363-374. doi: 10.22067/ifstrj.v10i4.43732
سودابه عین افشار. "خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و آنتی اکسیدانی چهار رقم آلبالو خشک شده به روش اسمزی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 10, 4, 1393, 363-374. doi: 10.22067/ifstrj.v10i4.43732
عین افشار, سودابه. (1393). 'خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و آنتی اکسیدانی چهار رقم آلبالو خشک شده به روش اسمزی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(4), pp. 363-374. doi: 10.22067/ifstrj.v10i4.43732
عین افشار, سودابه. خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و آنتی اکسیدانی چهار رقم آلبالو خشک شده به روش اسمزی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 10(4): 363-374. doi: 10.22067/ifstrj.v10i4.43732


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.