آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,095
تعداد مقالات21,697
تعداد مشاهده مقاله81,631,804
تعداد دریافت فایل اصل مقاله25,672,615

1.

بررسی تأثیر پوشش نانوامولسیون اسانس زرین گیاه در محلول کیتوزان بر ویژگی‌های کیفی گندم جوانه‌زده با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)

دوره 17، شماره 5، آذر و دی 1400، صفحه 785-802
نسیم نجفی؛ هاجر عباسی

2.

بررسی تأثیر نوع عسل (گون، کنار، مرکبات و آویشن) و شرایط نگهداری بر مهم‌ترین ویژگی‌های کیفی محصول

دوره 16، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1399، صفحه 85-101
فاطمه خدائیان؛ هاجر عباسی

3.

بررسی تاثیر امواج فراصوت بر ویژگی‎‌های ساختاری، عملکردی و رئولوژیکی صمغ دانه خرنوب

دوره 19، شماره 2، خرداد و تیر 1402، صفحه 365-381
سمیرا فریزاد؛ هاجر عباسی

4.

بررسی تاثیر و بهینه‌یابی کمیت فسفات آمونیوم، سولفات پتاسیم و مخمر ساکارومایسز سرویزیه در تولید اسید استیک در فرمانتور ناپیوسته با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 18، شماره 4، مهر و آبان 1401، صفحه 397-413
مرجان تیموری منش؛ هاجر عباسی

5.

تأثیر افزودن پوست انار، صمغ گوار و آنزیم همی‌سلولاز بر خصوصیات کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه نشاسته گندم

دوره 14، شماره 2، خرداد و تیر 1397، صفحه 217-228
سپیده اعتزازیان؛ محمد فاضل؛ هاجر عباسی

6.

تأثیر گلوتن فعال و آنزیم همی‌سلولاز بر بهبود کیفیت کیک یزدی غنی شده با آرد عدس جوانه‌زده

دوره 14، شماره 2، خرداد و تیر 1397، صفحه 411-426
فاطمه بهرامی؛ هاجر عباسی؛ محمد گلی

7.

ررسی ترکیبات و خواص کیفی عصاره Paeonia officinalis استخراج شده به روش غوطه‌وری با اعمال امواج ماوراء‌صوت و مایکروویو: ارزیابی بالقوه عصاره به‌عنوان یک نگهدارنده در دسر پاناکوتا

دوره 20، شماره 6، بهمن و اسفند 1403، صفحه 119-136
فرناز فلاحپور سیچانی؛ هاجر عباسی

8.

مدلسازی جمعیت میکروبی جوانه گندم پوشش داده شده با امولسیون حاوی اسانس زرین‌گیاه در کیتوزان تحت بسته‌بندی اتمسفر اصلاح شده

دوره 19، شماره 6، بهمن و اسفند 1402، صفحه 125-141
نسیم نجفی؛ هاجر عباسی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب