1.

بررسی تأثیر پوشش نانوامولسیون اسانس زرین گیاه در محلول کیتوزان بر ویژگی‌های کیفی گندم جوانه‌زده با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)

دوره 17، شماره 5، آذر و دی 1400، صفحه 785-802
نسیم نجفی؛ هاجر عباسی

2.

بررسی تأثیر نوع عسل (گون، کنار، مرکبات و آویشن) و شرایط نگهداری بر مهم‌ترین ویژگی‌های کیفی محصول

دوره 16، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1399، صفحه 85-101
فاطمه خدائیان؛ هاجر عباسی

3.

بررسی تاثیر و بهینه‌یابی کمیت فسفات آمونیوم، سولفات پتاسیم و مخمر ساکارومایسز سرویزیه در تولید اسید استیک در فرمانتور ناپیوسته با استفاده از روش سطح پاسخ

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 24 شهریور 1400
هاجر عباسی؛ مرجان تیموری منش

4.

تأثیر افزودن پوست انار، صمغ گوار و آنزیم همی‌سلولاز بر خصوصیات کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه نشاسته گندم

دوره 14، شماره 2، خرداد و تیر 1397، صفحه 217-228
سپیده اعتزازیان؛ محمد فاضل؛ هاجر عباسی

5.

تأثیر گلوتن فعال و آنزیم همی‌سلولاز بر بهبود کیفیت کیک یزدی غنی شده با آرد عدس جوانه‌زده

دوره 14، شماره 2، خرداد و تیر 1397، صفحه 411-426
فاطمه بهرامی؛ هاجر عباسی؛ محمد گلی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.