1.

آنالیز ساختاری آنزیم آسپارتات کیناز در کورینه باکتریوم به منظور پیشنهاد بهترین ساختار آنزیم جهت افزایش تولید صنعتی اسید آمینه لیزین

دوره 11، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 501-512
مرتضی هاشمی عطار؛ محمدرضا نصیری؛ علی جوادمنش؛ بهار نیری فسایی

2.

اثر تغذیة روی بر برخی صفات فیزیولوژیک نخود (Cicer arietinum L.) در تنش کم‌آبی

دوره 6، شماره 2، بهار 1394، صفحه 59-72
نادر دادخواه؛ علی عبادی؛ قاسم پرمون؛ عبدالقیوم قلی پوری؛ سدابه جهانبخش

3.

بررسی اثر سطح پروتئین و لیزین جیره برکمیت و کیفیت تولید مرغهای تخمگذار در سن 28 تا 42 هفتگی

دوره 6، شماره 4، بهار 1393، صفحه 333-341
حسن محمدی عمارت؛ ابولقاسم گلیان؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ حسن کرمانشاهی

4.

تاثیر لیزین و بتائین جیره بر خصوصیات گوشت و استخوان جوجه‌های گوشتی تحت آسیت القایی سرمایی

دوره 11، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 331-340
عباس علیپناه؛ محسن دانشیار؛ پرویز فرهومند؛ غلامرضا نجفی

5.

عملکرد جوجه گوشتی در دوره آغازین با جیره بر پایه کنجاله سویا و کنجاله پنبه دانه و تعیین بهترین سطح مکمل لیزین

دوره 3، شماره 4، بهار 1390
غلامرضا زابلی؛ قاسم جلیلوند؛ مصطفی یوسف الهی؛ عیسی پیری؛ کمال شجاعیان؛ حسین بزی؛ اکبر داورپناه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.