آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,984
تعداد مقالات20,378
تعداد مشاهده مقاله25,098,667
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,976,593

1.

آنالیز ساختاری آنزیم آسپارتات کیناز در کورینه باکتریوم به منظور پیشنهاد بهترین ساختار آنزیم جهت افزایش تولید صنعتی اسید آمینه لیزین

دوره 11، شماره 4، دی 1398، صفحه 501-512
مرتضی هاشمی عطار؛ محمدرضا نصیری؛ علی جوادمنش؛ بهار نیری فسایی

2.

اثر تغذیة روی بر برخی صفات فیزیولوژیک نخود (Cicer arietinum L.) در تنش کم‌آبی

دوره 6، شماره 2، اردیبهشت 1394، صفحه 59-72
نادر دادخواه؛ علی عبادی؛ قاسم پرمون؛ عبدالقیوم قلی پوری؛ سدابه جهانبخش

3.

اثر کاربرد باکتری‌های محرک رشد گیاه و محلول‌پاشی اسیدهای آمینه بر ویژگی‌های رشد، عملکرد و ارزش غذایی در برنج (Oryza sativa L.)

دوره 21، شماره 3، مهر 1402، صفحه 333-346
رسول آشوری؛ هرمز فلاح؛ یوسف نیک‌نژاد؛ داوود براری تاری

4.

بررسی اثر سطح پروتئین و لیزین جیره برکمیت و کیفیت تولید مرغهای تخمگذار در سن 28 تا 42 هفتگی

دوره 6، شماره 4، دی 1393، صفحه 333-341
حسن محمدی عمارت؛ ابوالقاسم گلیان؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ حسن کرمانشاهی

5.

تاثیر لیزین و بتائین جیره بر خصوصیات گوشت و استخوان جوجه‌های گوشتی تحت آسیت القایی سرمایی

دوره 11، شماره 3، مهر 1398، صفحه 331-340
عباس علیپناه؛ محسن دانشیار؛ پرویز فرهومند؛ غلامرضا نجفی

6.

عملکرد جوجه گوشتی در دوره آغازین با جیره بر پایه کنجاله سویا و کنجاله پنبه دانه و تعیین بهترین سطح مکمل لیزین

دوره 3، شماره 4، دی 1390
غلامرضا زابلی؛ قاسم جلیلوند؛ مصطفی یوسف الهی؛ عیسی پیری؛ کمال شجاعیان؛ حسین بزی؛ اکبر داورپناه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب