آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,157
تعداد مقالات22,294
تعداد مشاهده مقاله98,796,191
تعداد دریافت فایل اصل مقاله38,300,814
آشوری, رسول, فلاح, هرمز, نیک‌نژاد, یوسف, براری تاری, داوود. (1402). اثر کاربرد باکتری‌های محرک رشد گیاه و محلول‌پاشی اسیدهای آمینه بر ویژگی‌های رشد، عملکرد و ارزش غذایی در برنج (Oryza sativa L.). سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(3), 333-346. doi: 10.22067/jcesc.2023.81340.1230
رسول آشوری; هرمز فلاح; یوسف نیک‌نژاد; داوود براری تاری. "اثر کاربرد باکتری‌های محرک رشد گیاه و محلول‌پاشی اسیدهای آمینه بر ویژگی‌های رشد، عملکرد و ارزش غذایی در برنج (Oryza sativa L.)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 21, 3, 1402, 333-346. doi: 10.22067/jcesc.2023.81340.1230
آشوری, رسول, فلاح, هرمز, نیک‌نژاد, یوسف, براری تاری, داوود. (1402). 'اثر کاربرد باکتری‌های محرک رشد گیاه و محلول‌پاشی اسیدهای آمینه بر ویژگی‌های رشد، عملکرد و ارزش غذایی در برنج (Oryza sativa L.)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(3), pp. 333-346. doi: 10.22067/jcesc.2023.81340.1230
آشوری, رسول, فلاح, هرمز, نیک‌نژاد, یوسف, براری تاری, داوود. اثر کاربرد باکتری‌های محرک رشد گیاه و محلول‌پاشی اسیدهای آمینه بر ویژگی‌های رشد، عملکرد و ارزش غذایی در برنج (Oryza sativa L.). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 21(3): 333-346. doi: 10.22067/jcesc.2023.81340.1230


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب