آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,972
تعداد مقالات20,272
تعداد مشاهده مقاله20,524,395
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,629,371

1.

Sensory evaluation of the color of mutton by computer vision system

دوره 9، شماره 2، فروردین 2017، صفحه 57-63
Samaneh Tabibian؛ Mohammad Mohsenzadeh؛ Hamidreza Pourreza؛ Mahmoodreza Golzarian

2.

آنالیز پروفایل بافت پاستیل آلو به روش حسی و دستگاهی و بهینهسازی فرمولاسیون آن

دوره 8، شماره 1، فروردین 1391
رویا رضایی؛ فخری شهیدی؛ محمد الهی؛ محبت محبی؛ مهدی نصیری محلاتی

3.

امکان‌سنجی تولید دسر لبنی حاوی شیره انگور و ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی آن

دوره 16، شماره 2، خرداد و تیر 1399، صفحه 301-311
لیلا محصولی؛ حنان لشکری

4.

بررسی آماری و مدل‌سازی کیفیت و ویژگی‌های حسی نان بدون گلوتن به‌عنوان تابعی از مقادیر آرد کینوا، ذرت و گزانتان

دوره 14، شماره 3، مرداد و شهریور 1397، صفحه 65-73
سیمین قاسمی زاده؛ بهزاد ناصحی؛ محمد نوشاد

5.

بررسی اثر پودر کدوحلوایی و مالت بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی

دوره 14، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 451-460
صفورا جلالی؛ حسین جلالی؛ سید حسین حسینی قابوس

6.

بررسی تأثیر هیدروکلویید کنجاک بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بافتی سوریمی تولیدشده از دو ماهی سارم (Scomberoides commersonnianus) و حسون (Saurida tumbil)

دوره 17، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 517-532
درنوش جعفرپور؛ پریسا عطایی

7.

بررسی تاثیر افزودن هسته خرمای برشته شده بر خصوصیات فیزیکی‌ شیمیایی و حسی قهوه حاصل از دانه عربیکا (Coffea Arabica)

دوره 18، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1401، صفحه 96-112
فریده مجریان؛ مرضیه معین فرد؛ رضا فرهوش؛ هادی مهدویان مهر

8.

بررسی سطوح مختلف ریزجلبک Spirulina platensis بر ریزساختار و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی پاستیل کیوی

دوره 12، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1395، صفحه 21-33
اسماعیل خزایی؛ فخری شهیدی؛ سید علی مرتضوی؛ محبت محبی

9.

تأثیر شرایط اتمسفر بسته‌بندی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پسته‌ی خشک رقم اوحدی

دوره 11، شماره 5، آذر و دی 1394، صفحه 546-559
ناصر صداقت؛ قدسیه مرادی؛ سارا خشنودی؛ آرش کوچکی

10.

تاثیر کنستانتره آب نارنج و پوشش خوراکی کیتوزان غنی شده با اسانس فلفل سیاه بر بهبود خواص آنتی‌اکسیدانی و حسی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین کمان

دوره 15، شماره 2، خرداد و تیر 1398، صفحه 381-394
فهیمه توریان؛ مریم عزیزخانی

11.

تجزیه و تحلیل پروفیل بافتی (TPA) برش‌های سیب خشک‌شده با پرتودهی مادون قرمز با روش حرارت‌دهی متناوب

دوره 16، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1399، صفحه 57-72
حسن صباغی؛ امان محمد ضیایی فر؛ مهدی کاشانی نژاد

12.

تشخیص درصدهای مختلف پالم در روغن ذرت به کمک بینی الکتریکی (تشخیص تقلب)

دوره 13، شماره 2، تیر 1402، صفحه 163-174
زهرا زنگنه وندی؛ حسین جوادی کیا؛ ناهید عقیلی ناطق؛ لیلا ندرلو

13.

تولید ماست غنی‌سازی‌شده با پودر گردو

دوره 9، شماره 4، دی 1392
عسل گچ پزیان؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ جواد حصاری؛ سیدهادی پیغمبردوست؛ محبوب نعمتی؛ صادق علیجانی؛ عفت احمدی اقدم

14.

فرمولاسیون پاستیل کیوی و اثر غلظت‌های مختلف آگار و گوار بر میزان رطوبت و ویژگی‌های بافتی و حسی آن

دوره 10، شماره 1، فروردین 1393
اسماعیل خزایی؛ فخری شهیدی؛ سید علی مرتضوی؛ محبت محبی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب