آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,005
تعداد مقالات20,901
تعداد مشاهده مقاله43,889,484
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,994,482

1.

اثر افزودن سطوح مختلف ویتامین A به جیره‌های بر پایه‌ گندم بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی

دوره 13، شماره 3، مهر 1400، صفحه 405-416
صغری حاتمی؛ محمدرضا اکبری؛ فریبرز خواجعلی

2.

اثر سطوح تریتیکاله و مکمل آنزیمی در جیره آغازین بر عملکرد، مورفولوژی دستگاه گوارش و متابولیت های خونی جوجه های گوشتی

دوره 3، شماره 4، دی 1390
حیدر زرقی؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن کرمانشاهی؛ احمدرضا راجی؛ علیرضا هروی موسوی

3.

اثر کنجاله گوار و آنزیم بتا ماناناز بر عملکرد و کیفیت لاشه جوجه های گوشتی

دوره 4، شماره 2، تیر 1391
سید علی حسینی غفاری؛ ابوالقاسم گلیان؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ حسن کرمانشاهی

4.

بررسی اثر پودر جوانه گندم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی کفیر

دوره 15، شماره 4، مهر و آبان 1398، صفحه 395-406
سهیلا احمدیان مسک؛ فریده طباطبایی یزدی؛ سید علی مرتضوی؛ آرش کوچکی

5.

بررسی ارتباط بین قوام پودینگ شکلات در ارزیابی‌های حسی و دستگاهی

دوره 12، شماره 6، بهمن و اسفند 1395، صفحه 730-741
نرگس سامانیان؛ سید محمد علی رضوی

6.

بررسی تاثیر امواج فراصوت بر ویژگی‎‌های ساختاری، عملکردی و رئولوژیکی صمغ دانه خرنوب

دوره 19، شماره 2، خرداد و تیر 1402، صفحه 365-381
سمیرا فریزاد؛ هاجر عباسی

7.

بررسی تاثیر فرآیندهای مختلف رساندن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی برنج رقم طارم

دوره 13، شماره 5، آذر و دی 1396، صفحه 798-807
عاصفه لطیفی؛ محسن اسمعیلی

8.

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست فراسودمند حاوی پودر کارلا

دوره 19، شماره 5، آذر و دی 1402، صفحه 593-606
زینب محکمی؛ حسن قربانی قوژدی؛ فاطمه بیدرنامنی؛ یعثوب شیری

9.

بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی صمغ زدو تراوشی از گیاه Amygdalus scoparia Spach در منطقه میان جنگل استان فارس

دوره 8، شماره 3، مهر 1391
هدی خالصی؛ محمد علیزاده خالد آباد؛ محمود رضازاد باری

10.

بهینه‌سازی فرمولاسیون دسر غیر لبنی بر پایه شیر بادام حاوی صمغ کتیرا و شیرین کننده استویا

دوره 19، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1402، صفحه 125-143
فریبا حدیدی؛ علی گنجلو؛ محمد هادی فکور

11.

بهینه‌سازی فرمول پودینگ طالبی با کمک جایگزینی اسپیرولینا پلاتنسیس و استویا با شیر خشک و شکر به روش سطح پاسخ

دوره 16، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1399، صفحه 73-84
الناز شفیعی؛ محمد گلی

12.

تغییرات کشش سطحی و گرانروی نانوامولسیون روغن ماهی تولیدشده با روش فراصوت طی انبارمانی

دوره 13، شماره 6، بهمن و اسفند 1396، صفحه 105-116
مریم نژادمنصوری؛ سیدمحمد هاشم حسینی؛ مهرداد نیاکوثری؛ غلامحسین یوسفی؛ محمدتقی گلمکانی

13.

تهیه پوشش مناسب برای مقاومت سیم پیچی شده نیکل کروم و بررسی گرانروی و کشش سطحی آن

دوره 26، شماره 1، اسفند 1393، صفحه 85-96
مهدی محسنی؛ علیرضا میرحبیبی؛ حسین قصایی

14.

تولید ماست غنی‌سازی‌شده با پودر گردو

دوره 9، شماره 4، دی 1392
عسل گچ پزیان؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ جواد حصاری؛ سیدهادی پیغمبردوست؛ محبوب نعمتی؛ صادق علیجانی؛ عفت احمدی اقدم

15.

خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خامه‌زده شده حاوی پودر شیرین بیان

دوره 15، شماره 4، مهر و آبان 1398، صفحه 419-431
زهرا حسین پور؛ حجت کاراژیان

16.

مدلسازی آماری ویسکوزیته و دانسیته تراوه به‌عنوان تابعی از عوامل مختلف فرآیند اولترافیلتراسیون شیر

دوره 1، شماره 1، فروردین 1384، صفحه 1-10
سید محمد علی رضوی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب