آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,994
تعداد مقالات20,810
تعداد مشاهده مقاله38,735,823
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,183,425
حدیدی, فریبا, گنجلو, علی, فکور, محمد هادی. (1402). بهینه‌سازی فرمولاسیون دسر غیر لبنی بر پایه شیر بادام حاوی صمغ کتیرا و شیرین کننده استویا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(1), 125-143. doi: 10.22067/ifstrj.2022.69932.1157
فریبا حدیدی; علی گنجلو; محمد هادی فکور. "بهینه‌سازی فرمولاسیون دسر غیر لبنی بر پایه شیر بادام حاوی صمغ کتیرا و شیرین کننده استویا". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 1, 1402, 125-143. doi: 10.22067/ifstrj.2022.69932.1157
حدیدی, فریبا, گنجلو, علی, فکور, محمد هادی. (1402). 'بهینه‌سازی فرمولاسیون دسر غیر لبنی بر پایه شیر بادام حاوی صمغ کتیرا و شیرین کننده استویا', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(1), pp. 125-143. doi: 10.22067/ifstrj.2022.69932.1157
حدیدی, فریبا, گنجلو, علی, فکور, محمد هادی. بهینه‌سازی فرمولاسیون دسر غیر لبنی بر پایه شیر بادام حاوی صمغ کتیرا و شیرین کننده استویا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 19(1): 125-143. doi: 10.22067/ifstrj.2022.69932.1157


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب