آمار

تعداد نشریات49
تعداد شماره‌ها1,778
تعداد مقالات18,926
تعداد مشاهده مقاله7,784,728
تعداد دریافت فایل اصل مقاله5,079,655

1.

بررسی ترکیبات شیمیایی ماهی پوزانک و ارزیابی تغییرات رطوبت و نمک بافت آن طی روش‌های نمک‌زنی و خشک کردن

دوره 8، شماره 2، تیر 1391
عادله سلیمانی؛ محمد جواد وریدی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهدی نصیری محلاتی

2.

بررسی تغییرات رنگ و چروکیدگی ورقه‌های سیب خشک‌شده با استفاده از پردازش‌ تصویر

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 09 آذر 1401
جواد صفری؛ سید جعفر هاشمی؛ آزاده ندامانی رنجبر

3.

بررسی میزان ضایعات برنج قهوه ای در فرآیند خشک کردن

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 17 شهریور 1400
سینا شریفی؛ محمدحسین آق خانی؛ عباس روحانی

4.

بهینه‌سازی خشک کردن خلال‌های سیب‌زمینی با استفاده از پیش‌تیمار اُسمزی و روش سطح پاسخ

دوره 15، شماره 2، خرداد و تیر 1398، صفحه 355-367
ناهید جعفری؛ سیدحمیدرضا ضیاءالحق؛ عبدالرضا محمدی نافچی

5.

بهینه‌سازی فرآیند تولید قرص فشرده گوجه‌فرنگی بر مبنای ویژگی‎های فیزیکی، مکانیکی و حرارتی در شرایط هوای گرم با پیش تیمار مایکروویو

دوره 16، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1399، صفحه 29-42
منوچهر رشیدی؛ رضا امیری چایجان؛ علی قاسمی

6.

بهینه‌یابی فرآیند خشک کردن لایه نازک گلبرگ زعفران به‌منظور حفظ ترکیبات زیست‌فعال با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 14، شماره 5، آذر و دی 1397، صفحه 877-889
پروین شرایعی؛ حسین چاجی

7.

تجزیه و تحلیل پروفیل بافتی (TPA) برش‌های سیب خشک‌شده با پرتودهی مادون قرمز با روش حرارت‌دهی متناوب

دوره 16، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1399، صفحه 57-72
حسن صباغی؛ امان محمد ضیایی فر؛ مهدی کاشانی نژاد


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب