تعداد نشریات | 49 |
تعداد شمارهها | 1,778 |
تعداد مقالات | 18,926 |
تعداد مشاهده مقاله | 7,784,728 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 5,079,655 |
1. | بررسی ترکیبات شیمیایی ماهی پوزانک و ارزیابی تغییرات رطوبت و نمک بافت آن طی روشهای نمکزنی و خشک کردن | |
دوره 8، شماره 2، تیر 1391 | ||
عادله سلیمانی؛ محمد جواد وریدی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهدی نصیری محلاتی | ||
2. | بررسی تغییرات رنگ و چروکیدگی ورقههای سیب خشکشده با استفاده از پردازش تصویر | |
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 09 آذر 1401 | ||
جواد صفری؛ سید جعفر هاشمی؛ آزاده ندامانی رنجبر | ||
3. | بررسی میزان ضایعات برنج قهوه ای در فرآیند خشک کردن | |
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 17 شهریور 1400 | ||
سینا شریفی؛ محمدحسین آق خانی؛ عباس روحانی | ||
4. | بهینهسازی خشک کردن خلالهای سیبزمینی با استفاده از پیشتیمار اُسمزی و روش سطح پاسخ | |
دوره 15، شماره 2، خرداد و تیر 1398، صفحه 355-367 | ||
ناهید جعفری؛ سیدحمیدرضا ضیاءالحق؛ عبدالرضا محمدی نافچی | ||
5. | بهینهسازی فرآیند تولید قرص فشرده گوجهفرنگی بر مبنای ویژگیهای فیزیکی، مکانیکی و حرارتی در شرایط هوای گرم با پیش تیمار مایکروویو | |
دوره 16، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1399، صفحه 29-42 | ||
منوچهر رشیدی؛ رضا امیری چایجان؛ علی قاسمی | ||
6. | بهینهیابی فرآیند خشک کردن لایه نازک گلبرگ زعفران بهمنظور حفظ ترکیبات زیستفعال با استفاده از روش سطح پاسخ | |
دوره 14، شماره 5، آذر و دی 1397، صفحه 877-889 | ||
پروین شرایعی؛ حسین چاجی | ||
7. | تجزیه و تحلیل پروفیل بافتی (TPA) برشهای سیب خشکشده با پرتودهی مادون قرمز با روش حرارتدهی متناوب | |
دوره 16، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1399، صفحه 57-72 | ||
حسن صباغی؛ امان محمد ضیایی فر؛ مهدی کاشانی نژاد | ||